reklama
Kaprycha
Fanka BB :)
Czy ktoś może czytał mój wczesniejszy post o bólu brzucha??? Niech mi ktoś odp bo juz mnie to martwic zaczyna... Jakby prawy jajnik...
Co jest grane, qrwa mać?:-
wściekła/y:
No ja Ci odpisalam przeciez...

A propos rudych ludzi i okolic, ktore zamieszkuje Hanka
Kobieta urodzila chlopczyka, bardzo rudego. w placz. Lekarz z porodówki pyta, co sie stalo.
- A bo panie doktorze, ja brunetka, maz brunet, a dziecko sam pan widzi. Juz data porodu cos sie staremu nie podobala.
- Niech sie pani nie martwi, ja to zalatwie.
Podszedl doktor do meza na korytarzu i zaczyna go wypytywac.
- Jak czesto wspólzyjecie?
- Z piec razy na tydzien.
- Co pan tu opowiadasz, jestem lekarzem i znam sie na tym.
- No panie doktorze, tak z cztery razy na miesiac.
- Nie opowiadaj pan mi tu bzdur.
- Przyznam sie, raz na pól roku.
Na to lekarz ciagnie go na porodówke i mówi:
- I patrz pan, cos pan narobil tym zardzewialym sprzetem!
3 w nocy przez malutko wiec kolo Zakopanego idzie dresik.
Patrzy nagle a tu sie w jednej chacie swieci sie swiatlo. Podszedl do okna a tam na lozku gazdzina lezy z baca na lozku i gapia sie w sufit.
Tak stoi 5,10,15 min a tamci ani ruchu.
-Moze wykorkowali albo co? Moze maja cos w lodowce im i tak sie nie przyda
Weszedl do domu znalazl lodowke, opchal sie i wychodzi. Doszedl do drzwi i mysli
-No w sumie skoro nie zyja to moze maja jakis sprzet
Wrocil patrzy telewizor to wzial juz dochodzi do bramy, ale stwierdzil ze ten magnetowid tez byl niezly to sie wrocil. Idzie juz z tym magnetowidem polozyl go na telewizorze i mysli
-No fajnie sprzet mam ale ta gazdzina to jest calkiem calkiem
Wrocil przelecial gazdzine, wzial sprzet i poszedl
10 minut pozniej odzywa sie gazdzina
-Jedrus to ze nam telewizor ukradl wybacze, ze magnetowid tez, ale ze ty nic nie zrobiles jak on...
- Hahaha pierwsza sie odezwalas gasisz swiatlo!!
Ostatnia edycja:
martyna222
udało się ! :)
to napisz mi ten patent... bo to jakaś masakra!!! pewnie nigdy nawet u lekarza nie była!A my skaczemy jak koło jajka - może trzeba iść na całość. Zagadnę ją któregoś dnia może sprzeda mi jakiś patent na ciążę.
HankaM
Czy ktoś może czytał mój wczesniejszy post o bólu brzucha??? Niech mi ktoś odp bo juz mnie to martwic zaczyna... Jakby prawy jajnik...
wściekła/y:
Jak boli to znaczy, że pracuje. A dlaczego pracuje????? Cholera wie. Mnie praktycznie cały czas bolało, a teraz przy @ to napierdziela.
A może to nie jajnik???
passingby
Nie krzycz, krzyk tu nie pomoze.Czy ktoś może czytał mój wczesniejszy post o bólu brzucha??? Niech mi ktoś odp bo juz mnie to martwic zaczyna... Jakby prawy jajnik...
wściekła/y:
Nie wiem co to moze byc. Jesteś przed @, może będzie wcześniej? A może to jakies zaburzenia hormonalne??? albo ekhm może fasolkujesz? Nie wiadomo...
No ja Ci odpisalam przeciez...![]()

Nie krzyczę, ale kurdę chwilami to aż mnie to przeraża... Chwila spokój, a chwila aż mnie do góry podnosi... A tak a'propos wolę ostatnią wersję :-)Nie krzycz, krzyk tu nie pomoze.
Nie wiem co to moze byc. Jesteś przed @, może będzie wcześniej? A może to jakies zaburzenia hormonalne??? albo ekhm może fasolkujesz? Nie wiadomo...
A jak nie jajnik to co? Co my mamy na dole po prawej stronie innego... Nie strasz mnieJak boli to znaczy, że pracuje. A dlaczego pracuje????? Cholera wie. Mnie praktycznie cały czas bolało, a teraz przy @ to napierdziela.
A może to nie jajnik???

Kaprycha
Jelito grube??A jak nie jajnik to co? Co my mamy na dole po prawej stronie innego... Nie strasz mnie..:-(

-Umiesz pływać? - pyta nauczycielka Jasia.
- oczywiscie
- a gdzie sie nauczyłes
- w wodzie
- Mamo, zobacz jaki jestem silny! Jak tata! Też złamałem widelec!
- Kurrrwa, następny debil rośnie...
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
w tych okolicach moze Cie tez bolec jakis zachylek jelita,ale oby to byla zagniezdzajaca sie fasolkaA jak nie jajnik to co? Co my mamy na dole po prawej stronie innego... Nie strasz mnie..:-(
reklama
HankaM
Sorki, to się muszę cofnąć i poszukac...
Nie krzyczę, ale kurdę chwilami to aż mnie to przeraża... Chwila spokój, a chwila aż mnie do góry podnosi... A tak a'propos wolę ostatnią wersję :-)
A jak nie jajnik to co? Co my mamy na dole po prawej stronie innego... Nie strasz mnie..:-(
Chociażby wyrostek.
Uwaga sprawdzanie. Stojąc podnieś prawą nogę, złap za kolano i przyciśnij do brzucha. Jak poczujesz nasilenie bólu to może to być wyrostek.
A inne wyjaśnienie to może zagnieżdżenie alko po prostu ból jajnika, albo @. W takich chwilach przydało by się mieć usg w chałupie a nie telewizor i magneton.
Podziel się: