Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zdrowie !!! Dzis John'em Smith'em, bo dla tescia kupilismy, nie wypil wszystkich a ja spijam resztki po domuUpijam zale fasolkowe. Chyba moge, skoro testy juz negatywne
![]()
Uuu Babo, ja bym rakiego rogalika z checia przekasila <---- oblizuje sie
Ja to bym zjadła wszystko byle by mi keczup dali, nawet dziką świnię. Mam taki apetyt, że masakra.[/quote
A w lodowetce cos jest?
he,he to otwieraj i wcinaj:-)
A w lodowetce cos jest?
he,he to otwieraj i wcinaj:-)
a my właśnie pochłonęliśmy pysznego pstrąga z piekarnika... mniam mniam....hania idz jutro na zakupy i kup coś do jedzenia cobyś nam się tu nie zagłodziła...Ta światło, nawet keczupu nie ma.
Browarem zapijam głód.
A mój małż dziś wybywa na jakieś balety - ja też bym poszła ale przez to gardło nie mogę.
Przed chwilą poczułam w dole brzucha taki ból jak bym miała okres dostać. Czy myślicie, że to zagnieżdżanie bo @ dostanę jak już mam ją dostać to dopiero koło 28.03...cholera może powinnam brać duphaston - tak na wszelki wypadek - może ten mój progesteron jest niewystarczający?? był 11,7
a my właśnie pochłonęliśmy pysznego pstrąga z piekarnika... mniam mniam....hania idz jutro na zakupy i kup coś do jedzenia cobyś nam się tu nie zagłodziła...
A ty przez te lata nie myslals wczesniej o IVF?
Juz sie przyzwyczailam do swiadomosci IVF i nawet bardzo podoba mi sie ten pomysl. Przede wszystkim dlatego, ze beda miala prawie pelna kontrole nad tym kiedy sie zafasolkuje. No i chyba latwiej bedzie mi wytlumaczyc dziecku skad sie wzielo, hihi Bardzo mozliwe, ze to zagniezdzenie, czego Ci zycze z calego mojego serduszkaA mój małż dziś wybywa na jakieś balety - ja też bym poszła ale przez to gardło nie mogę.
Przed chwilą poczułam w dole brzucha taki ból jak bym miała okres dostać. Czy myślicie, że to zagnieżdżanie bo @ dostanę jak już mam ją dostać to dopiero koło 28.03...cholera może powinnam brać duphaston - tak na wszelki wypadek - może ten mój progesteron jest niewystarczający?? był 11,7

No to witaj w klubie. Moj m. zamiast mi zrobic pyszny obiadek/kolacje, to qrwa gra niedorobieniecTa światło, nawet keczupu nie ma.
Browarem zapijam głód.

Nawet mi nie rob smaka !!!!!!!a my właśnie pochłonęliśmy pysznego pstrąga z piekarnika... mniam mniam....hania idz jutro na zakupy i kup coś do jedzenia cobyś nam się tu nie zagłodziła...