Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja gdybym wczesniej wiedziala, ze psy sraja ( za przeproszeniem), to tez bym mojego nie kupila![]()
Zajebista nowość, a co myślałaś że mają własną oczyszczalnię ścieków![]()

Ale ze co? Ze za brzydko piszemy? To przez Hanke! Ja sie tutaj nauczlam tak mowicJak ktoś wchodzi tu po raz pierwszy i czyta cos takiego to różne wnioski może wynieść o forumowiczkach...![]()

Haniu, nie to miałam na myśli :>
Wiesz u mnie to jest tak, że ja się też szczerze mówiąc bardzo boję późniejszej ciąży... w mojej rodzinie były 2 przypadki chorób genetycznych przy ciążach po 40-stce. Przecież napisałam, że mam schizy i sama sobie przejaskrawiam))
A tak poważnie to chodziło mi o to, że jeśli się nie uda do 30-stki (zostały mi niecałe 4 lata), to znając siebie mogę powiedzieć, że nie będę miała więcej sił na walkę, na nadzieję, nie będę też miała tyle cierpliwości żeby czekać......... a tak można kogoś uszczęśliwić.... naoglądałam się w życiu dzieci z domów dziecka i prawdę powiedziawszy myślę o tym, żeby kiedyś adoptować dziecko lub stworzyć rodzinę zastępczą mając nawet swoje własne dzieci.
W zasadzie to trochę żałuję, że dopiero teraz się zdecydowaliśmy na dziecko, no ale nie jest jeszcze tak źleja się niestety trochę sugeruję tym, że wiele moich koleżanek-rówieśniczek ma już kilkuletnie dzieciaki, a i moja mama w moim wieku już miała dwójkę. Trochę się z tym czuję staro
wiem, że to trochę niepoważne. Ale nic na to nie poradzę
![]()
Ale ze co? Ze za brzydko piszemy? To przez Hanke! Ja sie tutaj nauczlam tak mowic![]()
nie no, spoko... ;-)Ja też nie wiedzialam że psy srają,Ale ze co? Ze za brzydko piszemy? To przez Hanke! Ja sie tutaj nauczlam tak mowic![]()
jak bum cyk cyk że do tej pory byłam pewna ze mają swoją oczyszczalnie
, he he...:-);-):-)
Niestety Hanka zburzyla moj caly swiatopoglad. Gdyby nie wspomniala o tych kocich kupach, to ja bym po nocy po podworku nie chodzila, zeby sprawdzic, czy aby moj pies tez nie ma takiej "opcji"nie no, spoko... ;-)Ja też nie wiedzialam że psy srają,jak bum cyk cyk że do tej pory byłam pewna ze mają swoją oczyszczalnie
, he he...:-);-):-)
Wiele się tu można nauczyć...![]()
:-)
Dzieki Hania, bo zylam w blogiej niewiedzy
:-)
:-) Ide po pifffko nie no skąd... przecież ty jak aniołek delikatna i słodziutka jesteś...Że co qurwa mać, że niby ja mam zły wpływ. A to czemu, przecież ja grzeczna jestem i nawet nie klne.