reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

właśnie zauważyłam, że jeszcze tylko 6 dni do testowania - oj oj żebym tylko nie wychyliła się przed szereg i nie zatestowała przed terminem - pilnujcie mnie dziewczyny...

reklama
Wszystkie!!!
Poza tym, kazda z nas kieruje sie Poradnikiem Dobrej Zony z 13 Maja 1955roku. Polecam, swietne rady :

kochana poczułam sie jak w średniowieczu.. masakra jak to ktoś napisal.. jeszcze dopisac.. dobra zona zawsze laske zrobi i gra gitara..

czuje sie wykorzystana.. wycisnięta jak cytryna.. mąż mnie wykorzystał.. oj bedzie sie dobrze spało..

Witajcie dziabągi

Ja po sniadanku i kawusi....czytam wasze wczorajsze bazgrolki. Widze ze kawaly sie nadal sypaly - wiec da rade.

Ja dzis usiedziec nie moge w miejscu. Gnaty mnie tak bola po wczorajszym ze historia

Loree

Odnosze sie do Twojej wypowiedzi re: czas na posiadanie potomstwa
Badzo ladnie to napisalas, tez tak to czuje...ze czas zwykle nie jest idealny, dlatego mamy tendencje do okladania

Ja chyba po raz pierwszy w zyciu czuje, ze wlasnie teraz jest czas idealny i nie mam do tego najmniejszych watpliwosci. Szykuje sie do zamieszkania w Azji na jakies 2-3 lata, i zanim to zrobie chce miec bejbika....zeby moje szczescie blo przy mnie

Cześć dziewczynki!!! widzę że wczoraj przerzucałyście sie kawałami :))) radośnie było, ale ten tekst o invitro to mnie ładnie wqrwił... a zwłaszcza to głupie babsko co to skomentowało :/
Ja dzisiaj zjadłam śniadanie i nadfrobiłam wszystko od wczoraj :)))
Znowu mnie strasznie muli. A @ dalej sie spóźnia 5 dzień :))) oby tak dalej :))) zaraz zmykam do teściów na kawę bo mieszkają obok w bloku. chociaż nie wiem czy coś przełknę :(((

Cześć dziewczyny...
Zrobilam rano test i znowu cień cienia... :wściekła/y:Może ciut bardziej widoczny niż ostatnio... :-(Ja chyba zeświruję... :wściekła/y:Chciałam zrobić Wam fotkę i dupa, na zdjęciu znowu nie widać :wściekła/y:
Mówię do tego mojego: patrz- widzisz tam coś?
A on na to: no coś tam prześwituje, po co tak wcześnie robisz... :baffled:
No to się go pytam: a było już tak kiedyś, kiedykolwiek jak robiliśmy test?
a on: w tym miejscu T to nigdy jeszcze nic nie widziałem, a dzisiaj coś jest, wyluzuj... :nerd:
No i ja już nie wiem, przeciez jak dwa dni temu byl cień cienia to dzis już powinna byc kreska chyba...
I co z tego że z suwaczka wynika że jeszcze mam 4 dni do testowania, przecież wczesniej by mogło pokazać...:-:)zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry