Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Racja jak tak można jestem w szoku ze takie zaniedbania są!do prasy.....ja bym to dała do telewizji........jak mozna o 4 w nocy wejsc do otwartego szpitala i nikogo tam nie spotkac ....oprócz lezącego na podłodze faceta z zakrwawioną bluzka i rozbitą głową......
![]()
Widać leciutki cień kreseczki:-) To na bank fasolka jesli już na kilku testach ci tak wyszło.Za kilka dni kreska będzie bardziej widoczna.Z fotek które robiłam zanim mój spalil test jedna Wam pokaże ale wątpię czy któraś z Was czegoś się tam dopatrzy... Mam nadzieję że udało mi sie ją dołączyć jako załącznik...

Witamy:-)witam was dziewczynki:-)
Juz po sniadanku..:-)
Za oknem nie ciekawie..pada i jest pochmurnie:-(
Musze sie wziasc za czytanie..wiec moze potem zajrze do was:-)
Z fotek które robiłam zanim mój spalil test jedna Wam pokaże ale wątpię czy któraś z Was czegoś się tam dopatrzy... Mam nadzieję że udało mi sie ją dołączyć jako załącznik...
Widać leciutki cień kreseczki:-) To na bank fasolka jesli już na kilku testach ci tak wyszło.Za kilka dni kreska będzie bardziej widoczna.![]()
hihihih....ja widze.....ale po dzisiejszej nocy to ja wszystko widze........SERIO JEST CIEN DRUGIEJ KRESECZKI
Laris ja widza, ta kreseczke!!!!!!!!!!!!!! Jest jasniejsza niz te co ja mialam ale nie przejmuj sie. Bez powodu sie nie pojawila!!!!! Szczegolnie, ze to test z apteki. Kochana - po cichu gratulujeZ fotek które robiłam zanim mój spalil test jedna Wam pokaże ale wątpię czy któraś z Was czegoś się tam dopatrzy... Mam nadzieję że udało mi sie ją dołączyć jako załącznik...
:-)
:-)Widać leciutki cień kreseczki:-) To na bank fasolka jesli już na kilku testach ci tak wyszło.Za kilka dni kreska będzie bardziej widoczna.![]()
hihihih....ja widze.....ale po dzisiejszej nocy to ja wszystko widze........SERIO JEST CIEN DRUGIEJ KRESECZKI
Laris ja widza, ta kreseczke!!!!!!!!!!!!!! Jest jasniejsza niz te co ja mialam ale nie przejmuj sie. Bez powodu sie nie pojawila!!!!! Szczegolnie, ze to test z apteki. Kochana - po cichu gratuluje:-)
[/quote]
Kreseczka jest malowana jak ta lala...... Fasolka nadchodzi duzymi krokami.
Dziękuję Wam kochane...
Miałam nie zamieszczac tego zdjęcia bo sadzilam, że nic na nim nie widać..
Na żywo kreseczka (cień cienia kreseczki) jest piękniejsza ;-)