dzeni4
Fanka BB :)
wziełam ze szpitala ksiazeczke ......ktoras pytała o farbowanie włosow.....mozna...nie zaszkodzi sie fasolce........a co do solarium to jest zakazane zewzgledu na przegrzewanie ciała co moze powodowac poronienia...........i nie wszystkie kosmetyki mozna stosowac.....sex mozna jesli ciaz przebiega prawidłowo...przeciwskazania do sexu jest ciaza zagrozona poronieniem...plamienia..infekcje...łozysko pzodujace....ciaza mloga....gdy koboeta ma za soba poronienia...
ani zywej duzy.....ani na dyzurce anie w pokojach pielegniarek......wkoncu po chyba zwiedzeniu całego pietra włacznie z pokojem noworodków...(a były tam 3)...znalazłysmy pokoj socjalny i jakąś pielęgniarke............masakra...godzina po otwarty szpitalu.....i wiecie co.......niedziwie sie tamtej dziewczynie-stałam w pokoju noworodków a ze miałam termin na 1 kwietnia to kto wie czy własnie bym nie rodziła.....patrzyłam na te maleństwa i miałam ochote je wziąść...normalnie mozg przestał mi działać....gdyby nie kolezanka ktora pociagła mnie za reke to miała bym teraz dzieciaki w domu.......mało tego schodziłam 3 razy na dół do samochodu i ani razu nikogo nie widziałam nawet na dole na dyzurce....

ty Słonko lepiej sie poloż!!! milego popoludnia bez mulenia zycze!