gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Na razie spadam, idziemy na chwilkę do znajomych i pojawię się pewnie wieczorkiem. Pa dziewczyny!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc!!! Jak mnie korci zeby zrobic sobie testa ale okres mam dostac dopiero za tydzien i od dwoch dni bola mnie piersi.
No to idziemy łeb w łeb - ja też wyliczam sobie termin na 6.12.09. Ostatnią @ miałam 26.02...
My mamy krotkie nazwisko, wiec na dluzsze imie.polujemy Mnie sie typy imion ciagle zmieniaja, moja mama mowi, ze juz wspolczuje mojemu dzieckuu nas zawsze miał być szymon i emilka ale teraz tyle emilek jest że myślimy nad czymś równie ładnym, niewyszukanym i krótkim. W opcji jest Ida, Iga, Ada, no i ostatnio Beatka mi przemknęła... Nie słyszałam żeby dużo było tych imion wśród dzieci. Lene "ukradł" mi mój znajomy dla swojej crci bo też rozważałam...
Nad męskim nie myślę bo ma być dziewczynka:-):-):-)
Nie mam podanych norm, a do lekarza ide w srode. Chcialam sie z deka przygotowac do wizyty. Poki co wiem, ze mam za wysoka prl i za niski progesteron + niedrozne jajowody. Czyli prawie caly zestaw badziewia, ktorym moznaby obdzielic kilka osob:-)
Janusz, Gustaw, Fryderyk a dla dziewczynki : Matylda, Penelopa, Lena
Jeszcze nie zastanawialam sie nad imieniem dzicka, moj synek mowi ze chce Adasia lub Beatke ale mi sie zbytnio nie podobaja te imiona.:-)
Wiktor to mi sie calkiem podoba![]()
Wiem, że to nie miejsce na imiona dla Pociech, ale się zastanawiam jak nazwiecie swoje przyszłe Szkraby?Ja w przypadku dziewczynki Martynka a w przypadku chłopczyka na dziś dzień Damianek, ale imię dla synka jest jeszcze pod znakiem zapytania. Na razie tylko to imię męskie podoba się Mojemu, mi się podoba dużo imion, nie jestem tak wybredna jak On
![]()