Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zuzia, Julka, Zofia, Oliwka i Amelka, to piekne imiona. Niestety przeraza mnie fakt, ze sa takie popularne.co do imion to miala byc Zuzia i Julia...(po mojej byłej tesciowej:-))zeby ja trafiło.....a chłopiec to napewno Kacper bo Kamila juz mam
Powiem Ci że Larysa to całkiem ciekawie brzmi.:-)
Fakt, Daria to sliczne imie. Strasznie fajnie brzmi takie polaczenie dzwiekow
Jacha, gdyby kazdemu sie podobalo to samo, to wszyscy bysmy sie nazywali Stachu Wiertlo:-)
A przypomnialo mi sie, ze jeszcze podoba mi sie - Kornelia i Larysa
Powiem Ci że Larysa to całkiem ciekawie brzmi.:-)
Problem jest taki, ze moja ciotka ma tak na imie. Na szczescie od urodzenia mieszka w Niemczech a moje dziecko bedzie mieszkalo w UK, wiec moze jakos przejdzie
:-)
Martynka i Damian - bardzo fajne imionaTo były też moje wymarzone imiona dla dzieci, ale właśnie są za popularne. Ja sama opiekuję się Juleczką. W rodzinie już też jest Juleczka i Kuba. Mi się duużo imionek dla dzieci podoba, ale będzie Martynka w przypadku dziewczynki na 100% - mi i Mojemu bardzo się to imię podoba dla naszej przyszłej Iskierki. Mam nadzieję, że Mojemu się spodoba jakieś inne imię dla chłopczyka prócz Damianka bo mi się Damianek średnio podoba;-)
:-)
Mnie sie jeszcze przypomnialy imiona dla chlopcow na ktore kiedys chorowalam : Olaf, Igor, Witt 
Dzieki Dziewczynki!!
Fakt, Daria to sliczne imie. Strasznie fajnie brzmi takie polaczenie dzwiekow
Jacha, gdyby kazdemu sie podobalo to samo, to wszyscy bysmy sie nazywali Stachu Wiertlo:-)
A przypomnialo mi sie, ze jeszcze podoba mi sie - Kornelia i Larysa