Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Olica ja nie traktuje swojego dziecka w kategorii - stało się....
Nie znasz dokładnie mojej sytuacji i nie oceniaj mnie że bezmyślnie planowałam dziecko jak u mnie wszystko się waliło, a mąż był strasznym draniem i wypowiadał złe słowa...W ciążę zaszłam chwilę zanim pojawił się ten niby "kryzys". Wcześniej sie nie domyślałam , zachowywał się normalnie, jak zawsze. W życiu naprawdę zdarzają się różne sytuacje i czasami ludzie którym ufamy najbardziej na świecie ranią nas w ten sposób. Nie wiem dlaczego to zrobił, różne są motywy, róznie układa się w związku ale to nie sposób zeby tak rozwiązywać problemy. Nie mów proszę co być zrobiła w mojej sytuacji bo na szczęście w niej nie jesteś.....Teraz żaluję że w ogóle napisałam tu takiego posta. Naprawdę zrobiło mi się przykro po przeczytaniu Twojego wpisu...
nie osadzam cie......kazdy ma jakies problemy i jakos mysli ze sie ułoży...
hm...to co powiecie..jak ja juz wiedziałam ze sie malzenstwo fali a dalej z nim spałam????wszyscy mowia ze dzien was pokłuci a noc pogodzi...tez tak myslałam...a obok w pokoju on bzykał moja kolezanke...ale dla dobra dziecka jak mi sie wtedy wydawało było jak było...az wkoncu nie wytrzymałam i wyjechałam z tamtąd...i tak dawałam mu jeszcze szanse..(z tego romansowania w pokoju za 9 mies.urodził sie im syn),....i tak miał jeszcze szanse az wkoncu powiedziałam SOBIE dosc poniewierania.......
Kasiu nie chciałam Ci sprawić przykrości.
Życzę Ci jak najlepiej.
Wcalę nie mówię, że mnie coś takiego nie spotka. Nigdy niewiadomo co w życiu się może przytrafić.
Przepraszam jeśli Cię uraziłam-nie chciałam ... naprawdę.
Poprostu chciałam tylko wyrazić swoje zdanie, że nie rozumiem jak np można być z kimś kto mówi za plecami, że nie ma zamiaru wiązać z tobą żadnych poważnych planów.
To akurat nie dotyczy Ciebie, tylko przytoczyłam jeszcze inny przykład.
Mam nadzieję, że poukładacie sobie swoje sprawy...
Przepraszam Cię jeszcze raz.....
Słoneczko sproboj witaminke A+E rozgryzac 3-4x dziennie nawilzy to gardelko i krtan ja mialam to siamo tydzien temu - za kazdym tazem pomaga!Witam - moi już wybyli do przedszkola-pracy i mogę powitać was znów. Tempka dalej 36,9 więc na razie jest dobrze.
Wiecie co?? Praktycznie przestałam mówić od dwóch dni bolało mnie gardło a dziś wstałam i zaczęłam "skrzypieć". Jak to się stało to nie mam pojęcia bo od środy jestem na Rovamycynie...W czwartek wracam do pracy i co ja zrobię a pracuję głosem "in da sql"![]()

do tego wziął ze sobą cholerny bol! od 5,30 zdążyłam juz łykąć 3x nurofen! :-(
i dopiero teraz poczulam ulge! martwi mnie jedno ..... mialam dosyc krutką faze lutelana - 11 dni! ciekawa jestem jak bedzie tym razem!? 
dzięki - spróbuję.. teraz od dwóch dni oprócz rovamycyny psikam bioparoxem i tantum verde... ale jescze sprobuje a+e. Ale i tak jestem wkurzona bo nie lubię chorować...Słoneczko sproboj witaminke A+E rozgryzac 3-4x dziennie nawilzy to gardelko i krtan ja mialam to siamo tydzien temu - za kazdym tazem pomaga!
Cześć wszystkim:-)!!!Nie szkodzi. Po prostu jestem nerwowa teraz.
prawda!!!!!katarzynko - jak ci tylko zrobi się smutno to pisz do nas - my spróbujemy cię pocieszyć, prawda dziewczyny??