reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

WitamPogoda za oknem sloneczna ale wietrznie sie zrobilo wiec pewnie cos przywieje popoludniu.Tempka u mnie wciaz 37.05. Wpadlam dzis na pomysl, zeby kupic testy owulacyjne- pewnie i tak przydadza sie na przyszly miesiac, a jeden moglabym wykorzystac juz teraz- bo same piszecie ze czulsze sa od ciazowych. Wiem, okropna jestem i powinnam czekac :)))) ale same wiecie jakie to trudne...Milego dnia Wam zycze.

reklama
WitamPogoda za oknem sloneczna ale wietrznie sie zrobilo wiec pewnie cos przywieje popoludniu.Tempka u mnie wciaz 37.05. Wpadlam dzis na pomysl, zeby kupic testy owulacyjne- pewnie i tak przydadza sie na przyszly miesiac, a jeden moglabym wykorzystac juz teraz- bo same piszecie ze czulsze sa od ciazowych. Wiem, okropna jestem i powinnam czekac :)))) ale same wiecie jakie to trudne...Milego dnia Wam zycze.
no nareszcie ktos sie odezwał!!!! :-)
oj nieznosna jestes ale co tam walnij se tego owulacyjnego! :-D jak chcesz to i tak nie damy rady cie od tego odwieść! :rofl2: a tempka śliczna!!!!
nosz kuźwa pies cos ukradl i szarzuje na dole lece zbadac szkody! :szok:

no no ja też jestem na posterunku - cholera coraz słabiej mówię. Dobrze, że do Was można pisać a nie trzeba mówić - hahaha. Ja dzielnie wytrzymam te 5 dni do testowania - obiecuję... Poza tym nie wierzę, że coś się uda przy takich infekcjach jakie przechodzę...

Cześć Babeczki. Próbowałam nadrobic ale utknęłam na 1170 stronie.
Może streścicie conieco?? Jedyne co wychaczyłam to nowe fasolki się szykuja u Laris i Kevinki:-D Gratuluję serdecznie!!!!!!!!!

Nie szkodzi. Po prostu jestem nerwowa teraz.
Katarzynka - strasznie mi przykro:-:)-:)-( Mam znajoma która była w podobnej sytuacji, więc wiem jak ona to zniosła. Muszisz być dzielna dla swojego dzidziusia.... Uważaj na siebie... na was.

Ja też mam dzisiaj podwyższona temperaturę (36,9-17 dc.) ale podejrzewam ze po prostu może się przeziębiłam. Kulaszusza - wiem co kombinujesz kochaniutka:-) grunt to mieć dobrego plana. oby się udało:)

Zajczyku Kochany- ta fasolinka u Kevinki jest juz pewna.:) Teraz czekamy na potwierdzenie od Laris. Czekamy i trzymamy kciuki oczywiscie!Masz racje, kombinuje to fakt :) Tempka caly czas taka fajna mam, tylko na jeden dzien spadla do 36.90 ale na drugi dzien byla juz 37.20. :)Przeziebieniem tego nie wytlumacze. Jestem zdrowa jak ryba :)

Witajcie dziewczyny . Napisałam takiego długiego posta i mi go wcieło ,ale nie w tym rzecz . Synek mojej kuzynki potrzebuje pomocy Od roku walczy z nowotworem obu oczu(siadkówczakiem) dostał już 8 dawek chemi ale sytuacja sie nie poprawia lekarze chca go ratowac usuwając oczka . Jego rodzice walczą o to żeby obyło sie bez tego ma niespełna dwa latka . Jeśli chcecie wiedzieć więcej na temat Kubusia to wpiszcie w google "KUBUŚ DŁUGOSZ" Fundacja wdo której należa uruchomiła sieć wystarczy wysłać smsa o treści SERCEK na numer7138. Wszystkie pieniążki zostana przesłane do nich . Wszystkie szczegóły są wpisane na jego blogu . Z góry dziekuje w imieniu mojej kuzynki za waszą pomoc. Jeśli jest to możliwe to prosze przekażcie swoim znajomym informacje o tej akcji.

Zajczyku Kochany- ta fasolinka u Kevinki jest juz pewna.:) Teraz czekamy na potwierdzenie od Laris. Czekamy i trzymamy kciuki oczywiscie!Masz racje, kombinuje to fakt :) Tempka caly czas taka fajna mam, tylko na jeden dzien spadla do 36.90 ale na drugi dzien byla juz 37.20. :)Przeziebieniem tego nie wytlumacze. Jestem zdrowa jak ryba :)

Hura hura!!!!!!!:happy: Nie tłumacz:-) Dobrze będzie.
Co do Kevinki - bardzo się cieszę (musiałam coś przeoczyć w czytaniu:-D)

Witajcie dziewczyny . Napisałam takiego długiego posta i mi go wcieło ,ale nie w tym rzecz . Synek mojej kuzynki potrzebuje pomocy Od roku walczy z nowotworem obu oczu(siadkówczakiem) dostał już 8 dawek chemi ale sytuacja sie nie poprawia lekarze chca go ratowac usuwając oczka . Jego rodzice walczą o to żeby obyło sie bez tego ma niespełna dwa latka . Jeśli chcecie wiedzieć więcej na temat Kubusia to wpiszcie w google "KUBUŚ DŁUGOSZ" Fundacja wdo której należa uruchomiła sieć wystarczy wysłać smsa o treści SERCEK na numer7138. Wszystkie pieniążki zostana przesłane do nich . Wszystkie szczegóły są wpisane na jego blogu . Z góry dziekuje w imieniu mojej kuzynki za waszą pomoc. Jeśli jest to możliwe to prosze przekażcie swoim znajomym informacje o tej akcji.
biedne maleństwo.... Jasne że wyślę...Wiem jak to jest kiedy dzidzuś rodzi się chory...Mojej przyszywanej bratowej córka urodziła 3 tyg. temu synka (w wieku 16 lat:-() Dzidzuś urodził się bez nóżki i jednej nerki:-( Boże, dlaczego tak się dzieje??

reklama
2 smski juz wyslane :sorry2:mam propozycje zebys umiescila w sygnaturze wiadomosc o Kubusiu i nr na ktory smski mozna wysylac! bedziesz nam z kazdym postem przypominac o Kubuniu :sorry2:

Do góry