karola.de
Fanka BB :)
Rozumiem.mąż ma olig...spermie po prostu słabe plemniki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozumiem.mąż ma olig...spermie po prostu słabe plemniki!
W pracy. Kości w stopie ma połamane a to najgorzej bo teraz leży a później też nie szybko wskoczy w buty. Mieli mu pełny gips założyć ale opuchlizna nie schodzi i w dodatku krwiaki się porobiły.
Znam niemiecki, więc ja na zachód.
Oj to wspolczuje...dali mu jakies proszki na ta opuchlizne?Wiem ze kapusta zwykla gotowana pomaga i owin bandarzem..moja babcia tak robila..I stopy na poduszcze trosze uniesione..bedzie krazyc krew!
A to pewnie do niemiec..tam jest duzo polkow.A masz tam kogos zanjomego?
Witam wieczorowo
Ku...wa
Cudow nie ma w moim przypadku. Powtorzylismy test i znowu potwiedzony calkowity brak zolnierzykow.... Chcial, nie chcial - prcoedure rozpoczynamy.
Jutro dzwonimy do lekarza na umowienie terminu 1szej wizyty. Mam madzieje ze przed swietami damy rade...

pewnie -im szybciej zaczniecie tym lepiej...A co zamierzacie zrobić bo nie pamiętam?? Skorzystać z innego nasienia??Witam wieczorowo
Ku...wa
Cudow nie ma w moim przypadku. Powtorzylismy test i znowu potwiedzony calkowity brak zolnierzykow.... Chcial, nie chcial - prcoedure rozpoczynamy.
Jutro dzwonimy do lekarza na umowienie terminu 1szej wizyty. Mam madzieje ze przed swietami damy rade...