reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Nic się nie stanie a może psychicznie odpuścisz:tak: I nie myśl negatywnie! A najlepiej w ogóle o tym nie myśl, kochaj się jak będą te II krechy i potem zapomnij o bobasie i dopiero przypomnij sobie jak się @ spóźni:-) Wiem, trudne, tak tylko radzę bo wiem, że to skuteczne:-) Trzymam kciuki:tak:
postaram sie nie myslec ;) dzieki

no skąd - wszyscy przecież są tu mile widziani i niech tylko ktoś spróbuje zamknąć ten wątek!!!!!!!!

to tak jak ja - odpuściłam w tym miesiącu gina zupełnie - bo chodziłam i tylko stówki zostawiałam za podglądanie moich pęcherzyków... a że i tak jestem chora więc teraz czekam aż się wyleczę i dopiero - może za miesiąc jak się pogoda poprawi a mnie zdrowie i humor to zacznę chodzić znowu.
A jaki miałaś ten poziom progesteronu?? bo ja w 21dc miałam 11,7 ng/ml

wiem ze bardzo wysoki ok 40 - 50 ng/ml ale sprawdze w domu dokladnie i napisze, bo teraz jestem w pracy i mi sie troszke zapomnialo :)

Czy my mówimy o takich samych normach? Bo mój progesteron w 20 dc wynosił 55. Nie jest za wysoki w takim razie? Norma jest niby do 76. Jutro wrzucę tu dokładne wyniki, ale coś mi tu nie gra.... Teraz już uciekam, spokojnej nocy:tak:
no to chyba jakies inne normy..

witam z wieczora

gratulaje fasolki.......

no i cos smutnego..:wściekła/y:..mego pancia zwolnili z pracy...znaczy sie albo chce zeby go zwolnili albo pisze o urlop bezpłatny na 6 miesiecy.....i dupa......

ide czytac dalej

oj wspołczuje, wiem co czujesz, przerabialam to ostatnio z moim mezem, tez go zwolnili, bo kryzys i firma zmieniala siedzibe, 2 m-ce kombinowania, l-4 i takie tam, teraz juz na szczescie pracuje..

reklama
Ja też ledwo rano wstanę ok 7 to już o 10 bym poszła spać... straszny śpioch się ze mnie zrobił, ale to chyba przez odstawienie kawy, bo już nie pije tydzień. A wcześniej potrafiłam wypić pare filiżanek dziennie, ale wszystkie z mlekiem :)) chociaż mój M ograniczał mi wtedy do 2 dziennie, wiec dlatego teraz też chce mi ograniczyć :))
BO JA UWIELBIAM SMAK KAWY :)))

Zobaczysz nawet nie poczujesz roznicy, Ja zamienilam zwykla kawe na bezkof. pare miesiecy temu. Uwielbiam smak i zapach kawy wiec nie wyobrazam sobie dnia bez kawusi, nawet do pracy zabralam maly sloiczek mimo ze mamy maszyne z roznymi rodzajami kawki, pokusa jest wielka ale czego nie robi sie dla fasolki.
ja też bez kawy nie mogę - uwielbiam i nawet chyba za dużo piję bo trzy dziennie a w czasie staranek powinnam ograniczyć. Tylko że padłabym na twarz jakbym nie wypiła rano...
dziewczynki duzo z was siedzi w Angli i dobrze znacie jezyk ja mam problem z przetłumaczeniem takiego technicznego zwrotu!!! POMOCY!!!
"TRANSIT TIME" chodzi o technologie mierzenia przepływu itp o ile to coś pomorze! :tak:
to pewnie nic innego jak "czas przepływu"
sprawdziłam w słowniku. jest taki przydatny Ling.pl || Największy darmowy słownik online - angielski, niemiecki, francuski, hiszpański, włoski tam jest bardzo duzo odniesień a z racji mojego zawodu czesto z niego korzystam...

Polecam Ovulation Calendar and Ovulation Chart - FertilityFriend.com jest za darmo, chociaz mozna wykupic dostep do jakis dodatkowych opcji.

ja mam profil juz od roku na 28dni pierwszy miesiac jest gratis a pozniej jest platny ale nie sa to jakies wielkie pieniadze!

Witam Lasencje!Zajcu - ja zapisuje tempki na: .: Naturalne Metody Planowania Rodziny :. Poki co mi wystarcza. Zobacz, ktora z podawanych przez nas stronek wydaje Ci sie najbardziej czytelna i wygodna.A u mnie tempka dzis czyli 24 dc wynosi 37.15. Oby tak dalej...

H
Zajaczku - ja robilam wykresy na stronie ff to o podaja dziewczyny a to moj ciazowy :

1268b7 Ovulation Charts - moze bedzie lepiej widac
Dzięki laseczki
Pooglądam i wybiorę coś:-):tak::tak::tak::tak:

Zgadzam sie z Gosia. :) To nie moze byc nic innego jak czas przeplywu (transportu, transferu- cokolwiek pasuje lepiej w kontekscie zdania).

niby tak ale jakos dziwnie mi to w zdaniu brzmi .... : Advances (tu chyba byl błąd w tekscie i powinno być advanced) in transit time technology heve broadened the types of liquids that transit time flowmeters can be used on. :nerd: dziekuje za pomoc! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

niby tak ale jakos dziwnie mi to w zdaniu brzmi .... : Advances (tu chyba byl błąd w tekscie i powinno być advanced) in transit time technology heve broadened the types of liquids that transit time flowmeters can be used on. :nerd: dziekuje za pomoc! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Siema, a o co chodzi? ja z checia pomoge. (advances tam pasajue- w sensie progres/osiagniecia/innowacje )

Ostatnia edycja:

Zaawansowania w technologii czasu przepływu poszerzyły gamę produktów płynnych, które mogą być mierzone za pomocą przepływomierzy czasowych...

Nie ma tam żadnego błędu - spokojnie - myślę, że tak będzie ok...lub jakoś stylistycznie to zmień. Ale sens jest taki ... poprawcie mnie jak sie myle... znam angielski ale technicznego niestety nie

reklama
Do góry