Cukiereczek_wwy
Fanka BB :)
Kochane!
Otóż mam do Was takie intymne pytanie. Jestem w ciąży i od jakiegoś czasu mam brudną bielizne jest to żółty śluz albo i czasem brązowy. Czy to normalne na początku ciąży???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SUPER:-):-):-)Wróciłam z usg. Jest serducho !!! Zarodek 0,58 cm czyli niecałe 6 mm.
W poniedziałek mam ważenie u położnej zobaczymy ile mam na plusie;-)Fajny masz brzuszek. Od razu przypomniałam sobie jak chciałam,żeby już było widać mój brzuszek.A potem się zastanawiałam jak niektóre kobiety pod koniec ciąży malują sobie tak ładnie paznokcie u nóg?!?
No i doszłam do wniosku, że niemożliwe, żeby same to robiły. Ja musiałabym tak na oślep![]()

Niech rosną. Bardzo się cieszęWitam!
Jestem po kolejnym monitoringu i w czwartek było kilka w lewym a teraz to prawy oszalał i są 2 większe ok 11 mm, lekarz stwierdziła że teraz zaczynają rosnąć i nie wiadomo ile może ich być.Kolejne podglądanko we wtorek - to będzie 13 dc i wtedy już będę wiedziała kiedy IUI.
Nie mogę się już doczekać- a jajniki to napieprzają coraz mocniej - oby tak dalej!;-)

Dzięki skarbie.Kinguś-piękna galeria maluszka!!!!! Bardzo- ale to bardzo - się cieszę kochanie!!!! :-)
kinguś sliczny masz brzusio , jakis taki szpicowaty jakby na chłopczyka![]()
Jak byłam na tym ostatnim usg to ginka długo oglądała "końcówkę" maluszka i mówiła, że jej to na chłopca wygląda ale to jeszcze dużo za wcześnie żeby oceniać;-);-) Zobaczymy czy macie rację :-):-)No tez wlasnie tak ten brzusiu ocenilam...na synka...ale kto wie:-)
A próbowałaś okładów z liści kapusty? To głupio brzmi ale jest skuteczne na ból i opuchliznę.niestety, dzis jakies mrowienia znowu ale robie wcieranie masci i staram sie wogole nie chodzic...jakos musze dotrwac do czerwca do operacji ...
Ja tak na zapas przesyłam Ci fluidki ~~~~~~a mi sie wydaje ze dostane wcześniej @.... cos tak czuje...
Chyba warto zrobić posiew. Lepiej pogadaj z ginem.Kochane!
Otóż mam do Was takie intymne pytanie. Jestem w ciąży i od jakiegoś czasu mam brudną bielizne jest to żółty śluz albo i czasem brązowy. Czy to normalne na początku ciąży???
Boże co to za ludzie? Dobrze że jesteś na L4 to się będziesz niej stresować. Nie daj się! Nie musisz juz wracać do pracy, olewaj ich teksty i telefony. Wcale nie musisz ich odbierać. Sexmisja mi się przypomniała - pewnie dawno chłopa nie miały!!kropeczko dawno cie nie widzialam
jak u ciebie nastawienie , ostatnio bylas smutna ze trzeba odlozyc staranka
widzisz ile dziewczyn ostatnio zafasolkowalo
u mnie juz jest oki, ale wazne abym wyniosla lekcje i nie dopuscila wiecej do takich sytuacji, musze byc twarda i nie okazywac za bardzo jaki jest dla mnie wazny
powiem ze ostatnio tez mnie ludzie z pracy dobijaja, jestem od 2 dni na l-4 mam co chwile telefony zlosliwe ze sobie super czas na chorobe wybralam i grozby ze mam w poniedzialek rano do pracy przyjsc a l-4 mam do wtorku
szlak by ich trafil !
jak nie cieprie tej pracy

Ja też nie lubiłam swojej pracy. Jak tylko zaszłam w ciążę to poszłam na L4 i miałam ich wszystkich gdzieś.Dzisiaj machnęłam sobie blachę karpatki. Mniam już dawno nie jadłam. Pycha!!!!

Jeżeli chodzi o kawe, to rzeczywiście myślę, że nalaży ją ograniczyć, w ciąży najlepiej wogóle nie pić, a w czasie staranek, to myślę, że ta 1-2 kawy krzywdy nie wyrządzi. Ja przynajmniej rano to kawę muszę wypić.
Kucuk-witak słonko wśród nas!!! tylko nie daj się zwariowac...ostrzegam-bo na forum o to nie jest trudno![]()