Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczekaj - ba ja cos nie kumam - teraz masz 34 dc a u gina byłaś 13 - to ponad 2 tygodnie temu i wtedy był 16dc - to nie mogło być nic widać nawet jakbyś była w ciąży
a swoją drogą - co tych facetów napadło
?myslelismy oboje,ze jestem bo mialam objawy jakies takie 'zbzikowane' ..przed ta wizyta i pozniej tez sie staralismy, no a teraz brak@, wiec moze jednak, dzis robilam test no i negatywny yhhhhhh?
takie pytanko mam do was : od kilku cykli mam takie wahania ze dostaje okres raz co 31 dni a drugi raz co 29 , wiem ze to jest male wahanie, ale pewnie ma to wplyw na to kiedy mam owulacje. Czy wiecie co moze byc tego przyczyna?
Ide pojutrze na badania to zobaczymy czy wszystko jest ok, ale moze macie jakies domysly??
wiadomość dotyczyła Ktosiowej, a napisała ją dziewczyna, której nie znam - znalazła mnie po znajomych Ktosiowej na NK i twierdzi, że Ktosiowa udzielała się wcześniej na innym forum.
Nie chciałabym siać plotek i miałam nadzieję, że to Ktosiowa wyjaśni - trochę już napisała, więc może poczekamy aż skończyNie wiem co o tym mam myśleć, a nie chciałam pisać za jej plecami więc wrzuciłam to na wątek
![]()
Owszem, udzielałam się na innym forum i już o tym kiedyś tu pisałam. Trochę się działo na tamtym forum, ale już minęło sporo, a dziewczyny z tamtego forum dalej w kółko o jednym. Ileż można. Przyszłam na to forum tutaj by wreszcie móc się dzielić z kimś swoimi objawami, obawami, przeżyciami. I nie ma tu ani grama kłamstwa w moich wypowiedziach! Tyle mam do powiedzenia. Zaczyna mnie to wszystko wkurzać bo na to wychodzi, że nie mam prawa być na żadnym forum i pisać o sobie.
Dziewczyny też myślę, że rozsiewanie plotek nie ma sensu - dlatego zapytałam o to Ktosiową - wyjaśniła i myślę, że temat został wyczerpany![]()
Hej, ma 2 cm![]()
a z moim m bez zmian...nic z tego nie będzie... w ogóle się nie stara zeby coś naprawić... nie dzwoni, nie pisze...
ja nie wiem kropeczko jak ty ześ trzymała te kciuki za mnie;-) co ześ wczoraj robiła, że je puściłaś i zobacz co sie staneloteraz to mogę z toba siknąć razem w muszelkę.... a ja to raczej w pieluchę....
![]()

Napisał Zajączek81![]()
Sephora, co u Ciebie??? Jest dzidziuś czy nie ma??c
..przepraszam,ze dopiero się odyzwam. byłam u ginekolog 13marca pechowego ,stwierdzila,ze nic nie widac... No coz. jak narazie miesiaczki brak. dzis robilam test NEGATYWNY:--
-
-(...niby dzis 34dzien cyklu. i nic.zero objawow ,zeby @ nodchodzila,, jedynie czasem popoludniu pobolewa mnie podbrzusze jak na @, straszne chumory,ciagle bym plakala, moze dlatego,ze narzeczony mnie zostawił... no ale nic. czekam na fasolke ,
ja nie wiem , jakas plaga z tymi facetami ostatanio jest.... wiosna im do łba udezyła czy jak![]()
Kochana - nie chciałam zaszkodzić Ktosiowej i dlatego nie wkleiłam tej wiadomości - jeżeli większość z Was zadecyduje, że powinnam to tak zrobię - no i nie wiem, czy Ktosiowa nie ma nic przeciwkoAndziu- i Ktosiowa....szczerze to ja juz nic z tego nie kumam...ja tez mam Ktosiowa wsrod znajomych na nk ale nic nie dostalam od nikogo z zewnatrz...a poza tym podalyscie obie tak ogolne informacje ze moim zdaniem nic nie zostalo wyjasnione -bo nadal nie wiemy o co i dlaczego ktos oskarza Ktosiowa i co to niby bylo na innym watku czy innym forum i jakie to bledy popelnila ktosiowa z ktorych wyrosla itd....jak dla mnie to wszystko jest bardzo otwarte i jeszcze bardziej zagadkowe...aczkolwiek nie namaiwam nikogo do zwierzen...kazdy na forum podaje tyle ile chce...klopoty tylko moga powstac wtedy kiedy braknie wzajemnego zaufania, bo jak traktowac powaanie kogos do kogo jest podejrzenie ze oszukuje... (nie mowie teraz o Ktosiowej konkretnie, zebyscie mnie zle nie zrozumialy...ale wogole o zasadach na forum...)
To sie wypowiedzialam...

zgadzam sie z toba kropeczko...Andziu- i Ktosiowa....szczerze to ja juz nic z tego nie kumam...ja tez mam Ktosiowa wsrod znajomych na nk ale nic nie dostalam od nikogo z zewnatrz...a poza tym podalyscie obie tak ogolne informacje ze moim zdaniem nic nie zostalo wyjasnione -bo nadal nie wiemy o co i dlaczego ktos oskarza Ktosiowa i co to niby bylo na innym watku czy innym forum i jakie to bledy popelnila ktosiowa z ktorych wyrosla itd....jak dla mnie to wszystko jest bardzo otwarte i jeszcze bardziej zagadkowe...aczkolwiek nie namaiwam nikogo do zwierzen...kazdy na forum podaje tyle ile chce...klopoty tylko moga powstac wtedy kiedy braknie wzajemnego zaufania, bo jak traktowac powaanie kogos do kogo jest podejrzenie ze oszukuje... (nie mowie teraz o Ktosiowej konkretnie, zebyscie mnie zle nie zrozumialy...ale wogole o zasadach na forum...)
To sie wypowiedzialam...
no ja nie wiem kochana co teraz ci za to zrobie, chyba razem z toba udusze chwasta! ;-)No juz wszystko wiem...pewnie musialam puscic kciuka jak smarowalam mascia to moje wredne kolano...no nie dosc ze stoi mi na drodze to jeszcze twoja fasolke przegonilo-normalnie udusze chwasta!!!!![]()
Kochana - nie chciałam zaszkodzić Ktosiowej i dlatego nie wkleiłam tej wiadomości - jeżeli większość z Was zadecyduje, że powinnam to tak zrobię - no i nie wiem, czy Ktosiowa nie ma nic przeciwko
Też się zastanawiałam dlaczego ja dostałam tę wiadomość i wymyśliłam, że dlatego, że jestem ostatnią znajomą na NK na profilu Ktosiowej
a może rzeczywiście będzie lepiej jak ją wkleję
Nic co tutaj piszę nie jest nieprawdziwe:/ I mam brata, inaczej nie byłabym ciocią, Boziu Boziu:-)