Niunia - a może jednak się udało - trzymam kciuki:-)Sory ale nie czytałam coście napisały kobiety bo za dużo.
U mnie bez zmian. Nadal tylko plamienia zamiast @. A nigdy tak nie miałam. Nawet jak była @ 3 dni to jeden taki na maxa.
praktycznie dopiero dzisiaj powinna być @ a trwa już 6 dzień. Plamienia pojawiły się w sumie na następny dzień po przytulanku i trwają do dziś.
Jak jutro będę w mieście to kupuję test. A czy tak, czy tak muszę zarejestrować się do lekarza.
Super:-):-):-)Wlasnie wrocilam od gin i widzialam mala fasolke :-).Dostalam zastrzyki na potrzymanie i duphaston. Nastepna wizyta 24.04
Już widziałam i podziwiałam - ślicznaandziu kochanie , wrzucilam pare stron wczesniej foteczki mojej torebeczki nowej , zieloneji chcialam sie pchwalic ze na uczelni wszyscy sie nia zachwycali
![]()

dobrze, że nie Kevin sam w domuPo raz kolejny w telewizji leci Shrek - lubię tą bajkę, ale ile razy można oglądać to samo...????

TSH jest najbardziej wiarygodnym badaniem tarczycy z krwi - więc jak dobry to dobrzetak właśnie miałam sobie zakupić wiesiołek dzisiaj ale zapomniałam :-(a B6 mam w domu to będe brać jak może pomóc
mi lekarz zrobił TSH i wyszło w normie to chyba zdrowa ta tarczyca:-)
Hanka - jak Ty się odstroiłaś do Gina tak jak ostatnio, to ja już wiem kogo miał na myśli mówiąc, że coś się załatwi;-)Witam się wieczornie.
No nie da się nie klnąć jak widzę ten ogrom stron do czytania, na szybko przeleciałam i:
Ada - Gratulacje - Witamy w gronie ciężarówek - stawiasz pępkowe
Gosia - kochanie ja miałam HSG. Jak chcesz to napisz do mnie a wszystko ci wyjaśnie.
Kulawiec co wyemigrował do Anglii i plamki zostawia - zasłużyłaś na pierogi, ale będziesz jadła po sezonie grzybobrania i z jednej miski z moim M.
Ja wróciłam od Super G i mam piękne 2 pęcherze o wielkości 26mm, dostalam zastrzyk w dupę z Pregnylem i mam się stawić w poniedziałek o 18.15 celem sprawdzenia czy aby napewno pękły.
Mam dzisiaj się puknąć a jak mój nie będzie chciał to mam dzwonić do Super G i on coś mi znajdzie - dowcipas.
Ja podyplomówkę robię w Krakowie - i też kocham to miasto, a km mam około 80ja tak na ryzyko sie dzisiaj zabrałam za te okna bo nadal jestem zasmarkana ale taka pogoda ze szkoda nie wykorzystać. ja mam wielki sentyment do Krakowa poprostu kocham to miasto!!!
hahahahaPrzestań bo juz pobudziłaś moją wyobraźnie. Teraz to mi obce peniski po głowie łażą.

oj to sie teraz dzieje u HankiLece Lachonarium bo męda przylazła. Do juterka.

Szafirku - dziś ja piszę monologi, ale tez już kończę. Nadrobiłam wszystko, ale jutro jadę do szkoły - do Krakowa;-) i pewnie znowu będę miała zaległości

zrobiłam dziś progestreon bo to 21 dc, odebrałam wyniki z tarczycy - poprawiły się

nie mam umytych okien, ale ja mam tylko 3 duże i 1 małe (to małe umyłąm tydzień temu - na tyle mi moje lenistwo pozwoliło;-))
ŻEGNAM SIĘ
KOLOROWYCH SNÓW