reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam wyjątkowo o poranku, ponieważ dziś się urlopuję :tak:
(urlopuję, hehe - czeka pranie, sprzątanie, czas się też chyba brać powoli za sałatkę i jakieś ciacho... i na pewno coś jeszcze do roboty się znajdzie)
Dziś lekko mi spadła temperatura, brzuch coś pobolewa, chyba mnie @ uszczęśliwi na święta :no:

Andziu_S nie wiem, czy to coś podpowie w kwestii starań Twojej siostry, nie czytałam wszystkiego ale znalazłam taki wątek, zerknij, może coś mądrego tam piszą:
Kafeteria - Enterococcus faecalis-zakazenie bakteryjne pochwy
Ale może najlepiej, gdyby siostra poradziła się lekarza?

reklama
Witam wyjątkowo o poranku, ponieważ dziś się urlopuję :tak:
(urlopuję, hehe - czeka pranie, sprzątanie, czas się też chyba brać powoli za sałatkę i jakieś ciacho... i na pewno coś jeszcze do roboty się znajdzie)
Dziś lekko mi spadła temperatura, brzuch coś pobolewa, chyba mnie @ uszczęśliwi na święta :no:

Andziu_S nie wiem, czy to coś podpowie w kwestii starań Twojej siostry, nie czytałam wszystkiego ale znalazłam taki wątek, zerknij, może coś mądrego tam piszą:
Kafeteria - Enterococcus faecalis-zakazenie bakteryjne pochwy
Ale może najlepiej, gdyby siostra poradziła się lekarza?
I ja coś znalazłam:-)
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - BAKTERIA E COLI???coz to jest??

http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=14843

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim zgromadzonym
- hmmm.... co nas tak malo o poranku? :eek::eek::eek:
a mi sie nic nie chce!!!!!!!!!!!!!!!! mam totalnego lenia jetsem niewyspana!!!!! owu znowu bedzie pozno wiec i dlugasny cykl .... buuuu i na wyjazd dopiero sie @ pewnie skonczy! :confused2: szlak by to trafil! a tak fajnie moglo byc ... bobasowi bysmy pokazywali zdjeica z wyjazdu i mowili - pod tą palma kochanie powstałes! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ... taaaa wiem odwala mi!
praca lezy obok sie nawarstwia .... w domku czeka mnie dzisiej pakowanie ... jutro po pracy juz wyjezdzamy! z psiakiem wiec bedzie wesolo! jak moj kudłacz zobaczy staw to mam jak w banku pare kompieli na dzien! :confused2: ... o wzielo mnie na monolog!!! bywa.... bedziecie mialy co czyta! :-p do tego praca dyplomowa lezy odlogiem okazalo sie ze brakuje nam sporo podstawowych danych (dostalysmy niepelne) i po swietach trzeba sie bedzie zwalniac z pracy i lecie i prosic sie ... moj najwiekszy rozdzial .... taaa.. fajny tytuł to on ma i raptem 2 strony zapisane! :confused2: ...i chce mi sie spac! ....

Witam:-):-)
wystraszylam wszystkich tym wirusem czy co??? gdzie sa wszyscy?
Jak się dziś czujesz??

A ja dzis nie czuje sie wcale jakbym byla w ciazy... jakby cisza po burzy, ciekawe czy jednoczesnie przed kolejna...
No to dobrze, że mdłości osłabły :tak:

A właściwie to przed @ temperatura rośnie czy spada?
Mi spadała w dzień @.

Dziewczyny - mam pytanie:-)
Moje pytanie - a raczej mojej siostry;-) czy można się starać w tym wypadku!
Wiesz pewnie dużo osób ją ma ale o tym nie wie i się stara. Na wszelki wypadek możesz tutaj położnej zapytać
Smyk

Dzis juz lepiej ale sie zdziwili w pracy, ze sie zbuntowalam, bo zawsze taka potulna. grzeczna. Obiecalam sobie, ze i ja bede sie o wszystko domagac licze kazda swoja przerwe do ostatnich 2 min. Nie ma.
No pewnie :tak::tak:

hej hej;-)
jakos dzis nie mam czasu zagladac na BB, tworzę caly dzien filmik dla siostry i szwagra z okazji 3 rocznicy slubu:tak: i torszke mi zeszlo....
Na pewno super wyszedł :tak::-)

ja mialam bardzo pracowity dzien,ale w domku az blyszczy i pachnie.No!teraz to ja moge czekac na swieta.buziaki!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
:-):-)

Cześć wszystkim zgromadzonym
- hmmm.... co nas tak malo o poranku? :eek::eek::eek:
a mi sie nic nie chce!!!!!!!!!!!!!!!! mam totalnego lenia jetsem niewyspana!!!!! owu znowu bedzie pozno wiec i dlugasny cykl .... buuuu i na wyjazd dopiero sie @ pewnie skonczy! :confused2: szlak by to trafil! a tak fajnie moglo byc ... bobasowi bysmy pokazywali zdjeica z wyjazdu i mowili - pod tą palma kochanie powstałes! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ... taaaa wiem odwala mi!
Właśnie nie wiem co dziewczyny robią ;-);-)
Może się uda jak wrócicie...:-D:-D:-D:-D

witam się z wszystkimi

widze że wczoraj nie tylko ja poszłam wcześnie spać wykończona porządkami przedświątecznymi.
dzisiaj mam w planie coś upiec i dalej sprzątać bo jeszcze nie skończyłam bo miałam wczoraj ślimacze tempo, znów mnie na monolog wzięło..:rofl2:
ide sobie kawkę zrobić na rozbudzenie bo dzisiaj taka pogoda troche zachmurzona i znów mi sie nic nie będzie chciało :tak:

Kropeczko jak się dzisiaj czujesz??

mam nadzieję ze święta będą piękne jak tych pare poprzednich dni:tak::-)
już przygotowana jesteś do świąt bo ja jeszcze mam duzo do zrobienia:tak::-(
Dobrze by było bo teraz jakoś tak ponuro jest.
Śniadanie jemy u teściowej i robię do niej sałatkę a w poniedziałek jedziemy na działkę. W domku trzeba pościel zmienić i takie co tygodniowe porządki(odkurzanie, kurze) a i M musi czyste firanki w pokoju powiesić.

Dobrze by było bo teraz jakoś tak ponuro jest.
Śniadanie jemy u teściowej i robię do niej sałatkę a w poniedziałek jedziemy na działkę. W domku trzeba pościel zmienić i takie co tygodniowe porządki(odkurzanie, kurze) a i M musi czyste firanki w pokoju powiesić.
a widzisz z tego wszystkiego to o firankach zapomniałam musze je wyprasować i też zmienić, a my śniadanie w domku potem do teściowej na obiad jedziemy a w poniedziałek to moj sentyment bo od dzieciństwa odwiedzamy dom rodzinny mojej mamy i tego roku też a tam zawsze wesoło jest i bardzo lubie u nch przebywać:tak:

chciałabym żeby mój mężul też wieszał za mnie firanki ale to dopiero jak w ciąży bedę bo tak to mówi ze on nie umie a wtedy będzie musiał sie nauczyć:tak::-D

reklama
oj świeta ... no ja jutro nogi za pas i w drogę do teściow (300km) ale tam wsio na miejscu bede robic chyba ze mnie pokusi dzisiej zrobic babke mam super przepis ktory zawsze wychodz a teraz chce go zmodyfikowac zeby byla 2 kolorowa babeczka (dorzuce kakao :-p) i jakąs polewe walne :sorry: a jaka sałatkę bedziecie robić!!!?
poza oczywista chyba jarzynową! :laugh2: ciekawa jestem co u was sie jada na sniadanko świtąteczne bo u mnie zawsze mama robila zupke chrzanowa na białym barszczu!!! i teraz ja to przenioslam do rodziny meża! ale tak na szybko barszcz bialy z torebki i do srodka dużżżżżo chrzanu! :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry