Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam sie przy porannej kawce..
chcialam isc dzis na betke, ale okazalo sie ze u mnie nie robią.. i jak to pani w lab stwierdziła to strata pieniedzy, a oni wykonuja taka probe z moczu co jest to samo co test z apteki.. wiec juz sama nie wiem, testy kupilam przez allegro.. wychodzi na to ze nie jestem w ciazy skoro one wychodza negatywnie a to ze @ nie ma to pewnie cos nie tak w srodku.. czekam do piatku jak sie nie pojawi to ide do gina..
Pozdawiam
Życze miłego dnia
tak se popatrzylam na wykresiki to odrazu mi sie przypomnialyOk wstawiam wykresiki z trzech ostatnich cykli... Ciekawa jestem Waszych opinii.
Nie wiem czemu to sie takie male zrobilo, u mnie na kompie jest duze...
zakrecone faktycznie bo jakby rospatrzywac ten cykl co sie niby teraz skonczyl to jakby owulki nie bylo!
a jak patrzec ogolnie na calosc to ja bym se testa sikanca walnela pytanie tylko jak ty sie teraz czujesz czy @ jest taka jak zwykle!? i czy ta poprzednia tez byla normalna bo juz zapomnialam! 
tak se popatrzylam na wykresiki to odrazu mi sie przypomnialyzakrecone faktycznie bo jakby rospatrzywac ten cykl co sie niby teraz skonczyl to jakby owulki nie bylo!
a jak patrzec ogolnie na calosc to ja bym se testa sikanca walnela pytanie tylko jak ty sie teraz czujesz czy @ jest taka jak zwykle!? i czy ta poprzednia tez byla normalna bo juz zapomnialam!
![]()

ale powiem ci ze nawet dla spokoju byl zrobila z rana sikanca! wiesz na czym stoisz! bo nawet jakbys nie miala owu w tamtym cyklu to powinny byc nizsze tempki a nie takie wysokie! 

i tak wydaje mi sie ze to lipa z miodem.. nawet jak zrobie ten najczulszy to i tak wyjdzie negatyw w koncu to juz ktory dzien cyklu a nie wiem czy byla owulka i kiedy.. po prostu lipa.. i to wielka..
@ moze nie przychodzic wlasnie przez luteine... Ja sie powinno brac max 14 dni, potem zrobic test i jesli jest negatywny, to ja odstawic i czekac na @. Jesli pozytywny to brac dalej i isc do gin. Zawsze mozesz kupic sobie test w aptece o wiekszej czulosci, 15zl to nie majatek, a przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz.
eve ma racje w koncu wysokie tempki to oznacza wysoki progesteron, albo zrobic sikanca albo zbadac progesteron.. tak mi sie wydaje.. konsultowalas to z ginem olapolap?no wiesz są dziewczyny ktore maja tylko 1 objaw - rosnący brzuszek! ;-) tak czasami jest to wrecz zaszczyt nie miec nudnosci itp!ale powiem ci ze nawet dla spokoju byl zrobila z rana sikanca! wiesz na czym stoisz! bo nawet jakbys nie miala owu w tamtym cyklu to powinny byc nizsze tempki a nie takie wysokie!
![]()
no wiesz są dziewczyny ktore maja tylko 1 objaw - rosnący brzuszek! ;-) tak czasami jest to wrecz zaszczyt nie miec nudnosci itp!ale powiem ci ze nawet dla spokoju byl zrobila z rana sikanca! wiesz na czym stoisz! bo nawet jakbys nie miala owu w tamtym cyklu to powinny byc nizsze tempki a nie takie wysokie!
![]()
... Moze faktycznie zapodam sobie sikanca jutro...