Betka85
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim
nie wchodziłam wczoraj na BB już bo sie mężulem zajełam i tak nam zeszło
:-)
co do zakupów to ja jestem raczej z tych oszczędnych zresztą nigdy nam sie nie przelewało tak że mi taki nawyk do oszczędności został i to mój M mnie czasem namawia na jakieś szaleństwo zakupowe :-)bo ja zawsze znajdę wymówkę żeby czekoś sobie nie kupić
ale nawet mu sie to udaje nie powiem żebym sie opierała zbyt długo
przeciesz jest potem na kogo winę zrzucić

nie wchodziłam wczoraj na BB już bo sie mężulem zajełam i tak nam zeszło

popieram zdanie EVE ŻE 20 LATEK TO RACZEJ GOTOWY NA DZIECKO TO NIE JEST MOZE MA PRZEBŁYSKI CHĘCI ZOSTANIA OJCEM ALE TAK PO DŁUZSZYM POMYŚLENIU O TYM JEDNAK DOCHODZI DO WNIOSKU ZE JESZCZE BY WOLAŁ POSZALEĆ Z KOLEGAMI A NIE W PIELUCHACH SIEDZIEĆDziń Dybry
zgadzam sie niestety z kropeczka! ja to mowie tak zrobic to jeszcze nie problem (powiedzmy) ale potem trzeba wychować! a nie wiem jakos 20latek mi sie wydaje ze jeszcze mysli wlasnie o piwku z kolegami! a nie o przewijaniu! chodzi o to ze nawet jak sie teraz zgodzi zebys potem nie zostala z tym sama!
oj chwli sie taki mąż! :-) moj zawsze na 1 pytanie wali - a za ile??? mimo ze place ze swoich!
ja tez lubie czas ze swoim spedzac ale mam takiego ktorego nosi on musi cos robic!!! tak zostal wychowany! a ze te sporty co pisalam ma w sali zakladowej ja nie mam wstepu!wiec nie moge z nim! poza tym mamy podobny temperament jak za dlugo ze soba jestesmy to zaczynamy sie zreć! i to o pierdoly! po prostu lubimy za sobą zatęsknić!
a co do wakacji to przeze mnie bo ja za 2 tyg wyjezdzam (Grecja - Zakynthos) i dlatego! a powiem ci ze nasza wycieczka (ALL) w cale nie taka droga a w 4* hotelu za 1690zl ;-)
:-):-):-):-):-):-):-):-) podobno wlasnie po bokach przy dotyku bolą!![]()
co do zakupów to ja jestem raczej z tych oszczędnych zresztą nigdy nam sie nie przelewało tak że mi taki nawyk do oszczędności został i to mój M mnie czasem namawia na jakieś szaleństwo zakupowe :-)bo ja zawsze znajdę wymówkę żeby czekoś sobie nie kupić

oj to nie zazdroszcze ja takią obfitą tylko raz miałam i więcej nie chcę mieć bo takie to nie przyjemneHej dziewczynki,
@ na calego, wiec nawet jesli byla fasolka, to przy takim potopie nie mialaby szans sie utrzymac...A potop straszny, zabrudzilam tapicerke w samochodzie
i lozko - wczoraj i dzisiaj :-( Nie wiem jak to mozliwe... :-( Wczoraj bylismy u tesciowej, mam nadzieje, ze przesiakla mi podpaska dopiero w samochodzie, a nie gdzies u nich na krzesle na przyklad
.... M jest niezadowolony z powodu tej tapicerki......
![]()

dziwne pewna byłam że to fasolka ale jak to mówią dziewczyny póki nie ma @ jest nadzieja
dziś robiłam testa aptekowego.. negatyw jak nic.. wiec czekam spokojnie do piatku bo juz do piatku ma byc na 100%.. a jak nie to ide do gina..
też tak pomyślałam z rana tyle stron do czytania było zawsze a dziś nie wielecoś dzisiaj pusto...