reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Czesc Dziewczyneczki :-D
Bylam dzis pierwszy dzien po swietach w pracy i tak mnie szefostwo wq...wilo,ehhhhhh...
Ale poprawilam sobie humorek po pracy-poszlam z M na rolki.
A tak poza tym wczoraj dowiedzialam sie,ze moja kolezanka ze studiow,ktora brala slub tydzien po mnie wlasnie urodzila coreczke i co lepsze...nazwala ja tak jak ja- Daria :tak: mile...
Lece czytac,bo znow 30 stron do nadrobienia :happy:
nie ma to jak powroty do pracy a tam czekają z otwartymi rękami;-)
znajomi mają córeczkę 3 letnią - Darię:tak:
A w ogole to ja polowy z was, albo i wiekszej czesci po imieniu nie znam i dziwnie mi czasem pisac nickami..Wiec jakby niektore byly na tyle uprzejme zeby powiedziec jak maja na imie to byloby mi duuuuzo latwiej :)))
Aneta:-)
mój to by sapania nie usłyszał:-D
Witam wszystkie babeczki
U mnie sie chyba cos popieprzylo, jestem pare dni po @ a ja mam przezroczyst i ciagnacy sluz :szok: to nie pora na taki sluz, co to moze byc?
Olesia - ja nie wiem co to - jest to dziwne - ale aby nie marnowac okazji - działaj dziś z M:tak: na pewno nie zaszkodzi:-D
A gdzie jest opór?...o oporze to ja wiem z prawa Ohma, ze napiecie rosnie jak opór maleje...powyzej kolan:-D
Kropeczko - a co za dyskusje - i z kim - czy Ty chcesz przekonać M czy On Ciebie do codziennych przytulanek - bo chyba nie chce się wycofać:-p:rofl2::-p
Cześć dziewczyny ciężko za wami nadążyc;-) pewnie mnie nie pamiętacie. mam jeszcze jedno pytanie miałam w nowym cyklu robic badania hormonów ale jak narazie to po @ niema śladu, tak więc jak myślicie robić badania progesteronu i prolaktyny czy lepiej poczekać aż gin wywoła mi @:-(
Kati - progesteron możesz zrobić, ale prolaktynę lepiej robić przed owulacją a po miesiączce - powtarzam za dziewczynkami:sorry:

reklama
Wiola;-)

A gdzie jest opór?...o oporze to ja wiem z prawa Ohma, ze napiecie rosnie jak opór maleje...powyzej kolan:-D

to u Twojego juz powyżej kolan zaczyna sie napiecie? o cholera...kobieto..:eek::eek:

Mój m też mecz ogląda - wczoraj też oglądał:wściekła/y:
a herbatę sama sobie musiałam zrobić - M tylko wodę wstawił:tak:

moj oglada tylko zerka co jakis czas na mnie jak glosniej SAPNE

Witam Wiolę, Bernardkę i Wiktorię i Anetke :) Zapamiętam :)

Ostatnia edycja:
No tak, czlowiek pojdzie do pracy, zrobi cos do jedzenia i juz 40 stron do czytania. Przeczytalam wszystko ale odpowiedzi nie pisze bo by chyba ze dwa lub trzy posty zajely. Dobrze ze Andzia czy kropeczka zawsze odpowiadaja wszystkim i ratuja honor tego watku:tak::tak::tak::-):-):-) Mnie sie zaczelo platac w oczach od postow.
Witam nowe dziewczyny i te z innych watkow:-):-):-)
U mnie dni plodne sie skonczyly i teraz czekamy. Tempka skoczyla do 36,8 wiec jest dobrze i nawet wykres na fertility wskazal owu w niedziele - wtedy co mnie tak bolalo:szok::szok::szok: oby tym razem sie udalo... to juz 8 m-c staran!!! juz bym rodzila jakby wyszlo za pierwszym razem...

ja to sie bardziej wtedy nakręcam jak on tak do mnie mówi i wychodzi albo idzie spać to mnie dopiero wkurza a nie działa uspakajająco tak jak on to mówi że jak mi zejdzie z oczu to wtedy mi przejdzie a ja muszę szię wcześniej czy puźniej wykrzyczeć i powiedzieć co chcę i tyle

jakbym o sobie czytała:tak:

produkujecie dużo, ale teraz muszę się Wam pochwalić:tak:

ostatnio miałam takie poczucie, że tkwię w jakimś zawieszeniu - nic się nie dzieje, nie zmienia. No i stwierdziłam, że dosyć tego - i udało mi się parę rzeczy zrobić:
1. w końcu mamy cały, gotowy projekt naszego domku - w przyszłym tygodniu muszę go złożyć w urzędzie i czekac na pozwolenie - na pewno nie będzie nas stać na rozbudowe w tym roku, ale w przyszłym mam nadzieję zaczniemy.
2. dziś byłam z koleżanką oglądać gabinet - chcemy go wynająć i otworzyć prywatny - mam nadzieję, że się uda.
3. jutro rano robię prolaktynę i testosteron - bo przegapiłam w ostatnim cyklu.

Mój M jak idę do fryzjera to zawsze chce bym zrobiła rude, ale ja miałam ostatnio ciemnobrązowe to się takich jak Nektarynka ma to nie da zrobić:no: ale robię rude pasemka i potem M mówi, że jestem wredna bo ruda:tak:
racja ciezko.. bo zazwyczaj jest tak ze koncówki mam ciemniejsze a n górze jasniejsze od słonca.. nie wiem czemu takie.. i jeszcze paskudy sie krecą tylko koncówki i to kazdy w inna strone..

No tak, czlowiek pojdzie do pracy, zrobi cos do jedzenia i juz 40 stron do czytania. Przeczytalam wszystko ale odpowiedzi nie pisze bo by chyba ze dwa lub trzy posty zajely. Dobrze ze Andzia czy kropeczka zawsze odpowiadaja wszystkim i ratuja honor tego watku:tak::tak::tak::-):-):-) Mnie sie zaczelo platac w oczach od postow.
Witam nowe dziewczyny i te z innych watkow:-):-):-)
U mnie dni plodne sie skonczyly i teraz czekamy. Tempka skoczyla do 36,8 wiec jest dobrze i nawet wykres na fertility wskazal owu w niedziele - wtedy co mnie tak bolalo:szok::szok::szok: oby tym razem sie udalo... to juz 8 m-c staran!!! juz bym rodzila jakby wyszlo za pierwszym razem...

witaj Gosiu - ja jeszcze nie śpię - dopiero nadrobiłam zaległości:tak:
no to mam nadzieję, że u Was się udało i za 10 dni będzie piękna gruba druga krecha na teście:tak:

Gosiu - nie poddawaj się - ja jakbym nie straciła pierwszej fasolki to bym już miała 10 miesięcznego dzidziusia:sorry:

ale właśnie jak odpowiadałam na posty to pisałam o mojej kuzynce, która wbrew wszystkiemu zaszła - to daje nadzieję mi ogromną:tak:

reklama
Do góry