Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PRZYSZŁA MAMUSIA
Lizustwo na maxa ale skuteczne. Pani zadowolona.

HAHAHA... A tak w ogóle bossów dzisiaj nie ma, więc zrobiłyśmy w koleżanką bo likierku

Zegarek można przesunąć a kawy dorobić:-) W majty się zmieściłam ale się nieestetycznie wcinają te sznury w boczkiDupsko nie masz standardowe to i sie nie zmieściło. A koniec końców dół i tak musi być odkryty. Gorset zostaje tylko bufet mleczny wyciągniesz i masz sex na średniowiecze jak znalazł.
No i tak właśnie można poznać kogoś komu władza do bani udeżyła.
Kawa mi sie kończy, zegarek coś nie chce wolniej tykać zaraz będę lecieć.

...Na obydwu rekach zrobili mi krwiaki! Pomozecie mi to rozszyfrowac.Podrzucam link do wykresu.
Pierwszy po tab - 28dni
a jednak!Jakby tu zmienic nastawienie M? Pomoooocyyy kobiety...
Nagle sytuacja materialna nie taka, bo to, bo tamto. A dodam, ze moj jest o 10 lat starszy i chcialabym, zeby mogl sie dalej ruszac gdy moje dziecko bedzie nastoletnie....
cześć dziewczyny,
fajne to Wasze forum więc postanowiłam się przyłaczyć
Gdzie w Pruszkowie bądz w Warszawie najlepiej takie badanie wykonać?
![]()

Melduje ,ze jestem po b.przyjemnych starankach. tempka koniec koncow skoczyla wczoraj tj 17 dc ale ze wszystkich objawow owulacja byla niedziela ewentualnie poniedzialek (bez objawow bolowych ale za to szczyt sluzu).![]()
Kropeczko czekam na wiadomości jak sie powiodła operacja mamy?? jestem dobrej mysli!!
ja mam dzisiaj dużo spraw do załatwienia w urzędach wiec musze rano to pozałatwiać :-(
owodzenia w urzedach kochanie-walcz dzielnie z przepisami i biurokracją!Dzięki Kropka !!! Już Ci wysłałam zaproszenie :-)
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za odpowiedź odnośnie wyników moich badań. Jesteście kochane !!!!
Dziękuję w sumie dobrze gdyby nie te potworne mdłości rano i wieczorem :-)
Wstaję o 5 15 do pracy i jak wracam o 16 00 to już mi się chce spać, ale wytrzymuję do 20 30 i idę w kimono-zasypiam jak noworodek w 3 sekundy. Mąż się tylko ze mnie śmieje :-)

Witam się z rana.Wstrętna @ mnie obudziła już ;-)
Kropeczko jak twoja mama po operacji,rozmawiałyście już?
Ja słyszałam taką teorię że jeśli facet uprawia sex regularnie nie musi być to bardzo często to będzie mógł do póżnych lat.Wiem też że po jakimś badaniu krwi u faceta
można zauważyć czy często uprawia sex.
.

tego nie wiedzialam
Hej! Ja mam prawie 29 i teraz dopiero staramy sie o pierwsza dzidzie!
Nie wyobrazacie sobie ile mam mysli,ja lat 50at a moje dziecko 20nie!!!!!!!!!
Obiecalam sobie,ze urodze je p[rzed 30ka(jakby to cos mialo dac).
Zabawne jest ze jestem po 2ch testsch-2kreski...ale zrobilam je przed okresem a teraz czuje sie jakbym go miala dostac:-(
Dzień dobry z samego rana kobietki![]()
... jak widzicie po suwaczku mam jeszcze pare dni do owulacji, mam nadzieje ze ja bede miala, w tym miesiacu nie łykam clo

Czesc Kochane..
wczoraj juz dostałam plamien.. a dzis juz ze mnie leci.. czas na nowy cykl.. w poniedzilek (4dc) ide zrobic badania jakie mam do zrobienia w tym cykl.. a potem w 21cd..
Nadal M ma gips. Coś się kości nie zrastają. Bardzo pomału to idzie.
Prace w ogrodzie pełną parą i jeszcze powiększam teren pod uprawę i sama osuwam trawsko i chwasty.
.
Mam nadzieję, że moja świta tęskniła za Panią Władczynią i godnie mnie zastępowałyście i nierozpierdzieliłyście forum w drobny mak.
.
;-) A na serio-Hania-tylkonie szalej znowu tam z taczkami jak ostatnio...nie patrz na razie na tempke, jest nadzieja poki nie ma @...3mam kciuki!Teraz wyjeżdż, więc nie nalegam żeby wyglądał wybitnie atrakcyjnie;-)
...ja chyba tez przegapiłam owulkę... Jestem zła ...
A jak tam operacja mamy w.kropeczko? wszystko ok?
Normalnie jest niesamowity ten mój P
Pozmywa, wyprasuje, kolację poda..Nie to, żebym ja nic nie robiła... ale on zawsze do mnie mówi:"Kochanie usiądź sobie i odpocznij, zaraz podam kolację"
Niesamowity facet
..![]()
:-)Andzia,Kropeczka z Was to jednak sa nasze forumowe aniolki
Jestescie kochane.Buziaki ogromne dla Was.
:-)
dziękuje Szafirku...choc ze mnie to taki aniołek z "czarną dupką" czasem tak mowi mój mąż jak jestem niegrzeczna...diableski aniołek:-)

...1.moze sie cos poprzestawiali i w tym cyklu owul. wczesniej by wyrownac te wszystkie nieprawidlowosci.to takie moje kombinowanie
2. Trzy lata temu mialam ciaze ektopowa (pozamaciczna) i musialam miec usuniety prawy jajowod.![]()
" nieuzywany organ zanika"![]()

to prawda, to prawda

no bo ona to jakas agentka wywiadu moze jest ta nasza kropeczka;-);-)i dlatego wszystko tak spamietuje. Kto wie - moze w nastepnym Bondzie wystapi hihihihi
![]()
Dobrze, że twoja mama już jest po, na pewno się stresowała. Pewnie wszystko będzie dobrze z tą nogą, może tak jest po tej narkozie. Sama pisałaś, że mocną narkozę miała. Teraz będzie już tylko lepiej, zobaczysz

staram sie jak moge![]()
HAHAHA... A tak w ogóle bossów dzisiaj nie ma, więc zrobiłyśmy w koleżanką bo likierku
Zegarek można przesunąć a kawy dorobić:-) W majty się zmieściłam ale się nieestetycznie wcinają te sznury w boczki![]()
Hanka a co to za mordka piękna na twoim avatarze?