Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wszystko ladnie "fasolkuje"
Cos mi nie wychodzi z tym cytowaniem. jak to sie w koncu robi. Przy czytaniu daje sie plusika a na koncu cytuj??Tak robilam i nie wyszly mi cytaty w ramkach
Kroptusiu brzuszek jak to brzuszek ale kawalek cycuszka dorodnego tez widac;-)

Dajesz tylko w danym poscie po prawej stronie na dole "cytuj" i tyle :-) hmmmmm dorodny kawalek buhahaha mi ten dorodny niezle daje w kosci 75 D duze wpadajace w E .... M nie narzeka![]()
mysle ze moj bedzie mial w czasie ciazy mila odmiane. Z 70 b marnego wpadnie mu zabawka troche wieksza :-)Podziękować, przyjęte:-)Dupeczki i ja wam powysyłałam zaproszenia zerknęłam sobie w ostatnich dodanych znajomych Wioli i wyczaiłam Zajączka,Marzenixx i Zaniepokojoną:-):-):-)
Ze mną dużego problemu nie będzie aby mnie rozpoznać Karolade........itd.
Idę się kimne z godzinkę bo @ pobolewa bużiaki.
Jak to nie urósł Kroptusiu!?!/!?!?!? moim zdaniem takkropeczko - aktualny brzus...sporo nie urosl bo mi sie schudlo chyba i nerwy byly w tym mc przez to lozysko ale mysle pozytywnie :-)
A czego ty się uczysz Makaronka??Ok ide sie uczyc, bo siedze przyklejona do kompa, a wiedza niesety nie chce sama wskoczyc do glowy.
Chyba ze sobie poczytam co nieco na wikipedii i zajrze od czasu do czas;-)
o ja głupia![]()

kropeczko - aktualny brzus...sporo nie urosl bo mi sie schudlo chyba i nerwy byly w tym mc przez to lozysko ale mysle pozytywnie :-)
![]()

Kropeczko jak Ty o wszystkich pamietasz, chyba jestes jedyna w swoim rodzaju. ...
Dzis juz ladnie, kwiatuszki sie otwieraja, azalie,kamelie, rododendron pomalutku,dimorfoteki ,cyklaminekwszystko ladnie "fasolkuje"
ja jestem blondyna (szarorudawa, ale jednak) hehe ale nie wtryniam sie wam na nk bo chyba za nowa jeszcze jestem i za malo sie udzielam
Poza tym wlasnie wyjelam z piekarnika ciasto czekoladowe, ale pachnie mmmm ;-)

Nauczyłyśmy się od mistrza....No chwilowa pora relaxu. Obrobiłam się z robotą przed deszczem.
Chyba bez kolejnej kawy sie nie obejdzie.
A wy dalej jak katarynki, strona za stroną.