reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kroptusiu-kochanie-śliczny brzusio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No u Ciebie nie da sie powiedziec ze ciązy nie widac...jest i brzuszek i cycuszek...jak trzeba!
Ale obiecaj, ze juz postarasz sie nie stresowac i nie martwic!
Figurke masz super...latwo bedzie ci zgubic kilka tylko kilo jakie sa po porodzie...ale jesc i nabrac troszke i tak trzeba ...wiec staraj sie nie denerwowac...napewno wszystko jest dobrze z lozyskiem i wogole-fasolek napewno ma sie dobrze!

A przed ciaza mialas tez takie 75D????
...jesli tak zazdroszcze-ja z marnym 75B:zawstydzona/y:

Hihih co Wy z tymi cyckami bo sie rumienie tu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tu to jeszcze ich nie widac, zaloze stanik i wylaze ze wszystich stron do tego super pomyslowa siostra kupila mi push-up wiec... hyhy :-pa przed ciaza mialam raczej duze C :-) przytylo mi sie troszke tez bo topilam czesto smutki malpowe w swojej wareczce i chrupach :-p:-p wiec z figura to ciezko ale co tam ;-) jem jak mam ochote nie mam to nie jem a stres narazie na bok czekam do czw na wizyte bedzie dobrze :-) groszek-makaronik tak codziennie mnie kopie i to tylko lewa strone hmmmm:sorry:skorka faluje ze nie umiem myslec zle :-)a o kg nie mysle...u nas dziewczyny na watku 1...2 kg do przodu niektore ja juz 5 :-) a co tam choc wg gina ok w koncu w ciazy sem, maluch rosnie, wody, lozysko itp

reklama
Hihih co Wy z tymi cyckami bo sie rumienie tu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tu to jeszcze ich nie widac, zaloze stanik i wylaze ze wszystich stron do tego super pomyslowa siostra kupila mi push-up wiec... hyhy :-pa przed ciaza mialam raczej duze C :-) przytylo mi sie troszke tez bo topilam czesto smutki malpowe w swojej wareczce i chrupach :-p:-p wiec z figura to ciezko ale co tam ;-) jem jak mam ochote nie mam to nie jem a stres narazie na bok czekam do czw na wizyte bedzie dobrze :-) groszek-makaronik tak codziennie mnie kopie i to tylko lewa strone hmmmm:sorry:skorka faluje ze nie umiem myslec zle :-)a o kg nie mysle...u nas dziewczyny na watku 1...2 kg do przodu niektore ja juz 5 :-) a co tam choc wg gina ok w koncu w ciazy sem, maluch rosnie, wody, lozysko itp

Jak ja bym chciala żeby mi ktoś kopa zasadził od środka. No coż może mi kiedyś ktoś zasadzi.

Z kilogramami sie nie przejmuj. Co wlazło musi wyjść.

Chyba na alkomat :-D:-D:-D:-D:-D:-D
łehehehe, bardzo śmieszne:-p Boss wrócił o 14. (specjalnie chciał nas sprawdzić) i skończylo się na lampce likierku.
Słuchajcie...chyba jednak jej nie przegapiłam....:-D:-D:-D Testowa kreska taka sama jak nie ciemniejsza niż kontrolna:-D:-D:-D
Chyba tempka mi płata figle...
Ojjj... Strzeż się Kochany:) NADCHODZĘ:-D:-D:-D:-D Gorset na pierś i gwałt...
Boję się tylko ze za wcześnie będzie... Bo wyjeżdża jutro w południe...:baffled::baffled::baffled:

Jak ja bym chciala żeby mi ktoś kopa zasadził od środka. No coż może mi kiedyś ktoś zasadzi.

Z kilogramami sie nie przejmuj. Co wlazło musi wyjść.

Zasadzi zasadzi jeszcze bedziesz miala dosc kopania po narzadach wew. ale tego Ci mimo wszystko zycze :-p co do kg nie przejmuje sie, w 1 ciazy przed porodem wazylam prawie 90kg, zrzucilam w mig 32 i bylo ok

łehehehe, bardzo śmieszne:-p Boss wrócił o 14. (specjalnie chciał nas sprawdzić) i skończylo się na lampce likierku.
Słuchajcie...chyba jednak jej nie przegapiłam....:-D:-D:-D Testowa kreska taka sama jak nie ciemniejsza niż kontrolna:-D:-D:-D
Chyba tempka mi płata figle...
Ojjj... Strzeż się Kochany:) NADCHODZĘ:-D:-D:-D:-D Gorset na pierś i gwałt...
Boję się tylko ze za wcześnie będzie... Bo wyjeżdża jutro w południe...:baffled::baffled::baffled:

Ej Zajaczek nie wymyslaj....dzis widze mega niezdecydowanie :-) ZA POZNO....ZA WCZESNIE ... kochana bedzie co ma byc tylko dzialaj i nie marudz..powtorz rano i tyle :-p

A wy dalej jak katarynki, strona za stroną.

Znaczy sie ze to pochwala za ciezką prace naszą była????

Kropeczka idę siknąć testa do tualety firmowej.:baffled:

No tak...Zajac ja naprawdę cię za te uszy i do góry! no kawe dopireo wychlałaś i teraz idziesz sikać????
Mocz ma byc zagęszczony!!!!
A jak już polazlas to blagam nie sikaj na boki po tym alkoholu...w testa trudno trafic-pamietaj!

skorka faluje ze nie umiem myslec zle :-)a o kg nie mysle...u nas dziewczyny na watku 1...2 kg do przodu niektore ja juz 5 :-) a co tam choc wg gina ok w koncu w ciazy sem, maluch rosnie, wody, lozysko itp

Wg mnie tez jest jak najbardziej ok! I brzusio sliczny jak ta lala:-)

Chyba na alkomat :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:laugh2::-p:laugh2:dobre!

reklama
Niestety u mnie @ nie musiałam nawet robić bety..:-(. już wczoraj wieczorem wiedziałam że rano przylezie i przylazła... spłakałam się ...
Walczę dalej jeszcze jedno podejście do IUI już umówilam się na wtorek do lekarza... potem już in vitro zaczynam już kompinować pieniążki...
:sad:

Do góry