Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... ja tez postanowilam do upadlego walczyc...
no wlasnie skad taka kase wyskubac?? kiedy te patalachy z wiejskiej przeforsuja to invitro?? zeby sie kazdej nalezalo.![]()
:-)
1. Jestem ciotka dla 2 straszych ode mnie dziewczyn
2. ja tez moge? (pytam tak cichutko,bo ja wpadam wieczorkami i monologi prowadze,ale lubie Was bardzo dziewczynki)
Kochana jestes! :-)

Kropeczka to dobra duszyczka i widzi wszystko na BB o Pan Bóg jej za to w dzieciach wynagrodzi![]()
....to ja nie wiem czy sobie poradze z wychowaniem...;-) dziękuje kochana jestes
Ja sie strasznie boje WODY, wujek chcial mnie nauczyc plywac jak bylam mala przez wrzucenie mnie na gleboka wode, a i jak mialam jakies 13 lat topilam sie w morzu wyciagali mnie za klaki a bylam jakies 2 metry od brzegu (po sztormie).
:-) Wasze zdrowko!!!ooo pająki to moja najwieksza fobia!!!!!!!masakra nieznosze , poprostu przynajmniejszym krzycze wnieboglosy
![]()
oj kropeczko bo przylazisz tu po nocy jak juz nikogo ni ma:-(
bardzo sie ciesze z twoja mam juz wszystko dobrzewidzisz wszystkie trzymalysmy za nia kciuki i jest lepiej
buziaczki :******
;-)Ale sobie Was laseczki pooglądałam na NK:-)
Fajne jesteście
Makaronaka a u ciebie to węszę jakieś pokrewieństwoMoja babcia Helena miała na nazwisko tak jak ty.Moja mama i jej rodzina pochodzi z wsi blisko Wągrowca tj.całkiem blisko Piły.Brat mojej babci też ma na nazwisko tak jak ty i mieszkał w Australii od kilku lat już nie żyje.Pytałam mamę swoją i w Pile mamy daleką rodzinę.;-)
Ale smiesznie. Nawet jak piata woda po kisielu to i tak kuzynka;-) no to witaj kuzynko droga
ale los dziwnie plata figle.Ja jak nie mam gruntu to sie nie rusze do wody, plywac nie umiem (bo przeplyniecie 2m to nie plywanie). W panice nie moge oddychac nawet jak ktos jest przy mnie. Zabawne bo czesm mam sen ze plywam jak ryba i czuje sie taka lekka i zrelaksowana.