Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No przestań. Ja się urodziłam jak mój tata miał 42 lata. Fakt że jestem piatym dzieckiem moich rodziców... A moim zdaniem lepiej jak jest się ojcem i biora za dziadka niż w wieku 42 lat zostać faktycznie dziadkiem (jak mój brat)...No wiesz, jak zaciażę tak za pół roku, nim dzidzia się urodzi to on będzie miał 35, pójdzie do szkoły w wieku 6 lat, czyli M będzie po 40-stce a już siwieje, także niewiele będzie brakowało mu do dziadka.
Rozwiązłości... no naprawdę... Kiedy inni się będą cieszyć z przytulanek u mnie będzie okres totalnej posuchyno moj skonczyl 36 lat :-( takze tez pierwszej mlodosci juz nie jest!!
nie ukrywaj serduszek a poco, nie zazdroszczą takiej rozwiąźliwoscihahaha (np ja)
![]()

Nie ważna ilość tylko jakość!!!!!!Byłam w łazience.. śluz znów jest.. biały.
Już daję sobie chyba na spokój z tym śluzem bo zwariuję
Zresztą tylko dwa razy serduszkowaliśmy to nawet nie odliczam do testowania tylko do @.

jak juz mówicie o wieku to ja wam opowiem historięNo przestań. Ja się urodziłam jak mój tata miał 42 lata. Fakt że jestem piatym dzieckiem moich rodziców... A moim zdaniem lepiej jak jest się ojcem i biora za dziadka niż w wieku 42 lat zostać faktycznie dziadkiem (jak mój brat)...
;-)
:-)
:-)DZIEŃ DOBEREK WSZYSTKIM
ja właśnie dlatego nie chcę się nastawiać na fasolkę pewnie mi sie coś zmieniło i z tąd ten śluz
a jakie te ziółka zakupiłaś??
kochana po sluzie płodnym rozciagliwym nastepuja dni suche potem moga nastapic dni z bialym sluzem.. ja non stop sie ucze al tyle moge ci piwiedziec ze wszystko jest ok..No ja na tym się kompletnie nie znam, ale ostro dawałaś w tym miesiącu
Ja śluz płodny rozpoznaje jest przjrzysty i tak sie rozciąga, że hoho
No ale teraz suchoo , eh.. Jeszcze 10 dni do @.
suchość jest jak najbardziej OK.. także nie przejmuj sie a odnosnie ciąży to nawet 2 dni po owu nie wyczujesz po sluzie czy jestes w ciazy czy nie.. wiec don't panic.. jak zblizymy sie do daty testowania to pogadamy o objawach:-)To jak z tym śluzem wreszcie jest? Kto wyjaśni??
u mnie dzidzia rośnie zdrowo, ma prawie 13 tygodni, i ponad :-) brzuszka jeszcze nie widac za bardzo
gdyby nie problemy z mężem to byłabym bardzo szczęśliwa... ale jednak ta jego zdrada cholernie boli i raczej nic już z tego nie będzie. Niedlugo miną 2 miesiące jak razem nie mieszkamy...
a co u Ciebie?

kochana po sluzie płodnym rozciagliwym nastepuja dni suche potem moga nastapic dni z bialym sluzem.. ja non stop sie ucze al tyle moge ci piwiedziec ze wszystko jest ok..
suchość jest jak najbardziej OK.. także nie przejmuj sie a odnosnie ciąży to nawet 2 dni po owu nie wyczujesz po sluzie czy jestes w ciazy czy nie.. wiec don't panic.. jak zblizymy sie do daty testowania to pogadamy o objawach:-)

sama nie wiem powinien byc skok tempki o te 0.2 stopnia powinna byc wyzsza temka przez conajmniej 3 dni od 6 poprzedzajacych owu nizszych hmmm mam nadzieje ze zrozumialas...wkleje moj wykres bys zobaczyla o co biega