reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a wogole to wlasnie zjadlam pierwsze w tym roku truskaweczki!!!! mniam mniam!!:-D
Podziel się:-):-)
no troszke Was zaniedbałam ale już wracam :-)
postanowiliśmy z M. że w okolicach września zaczniemy się starać:-D
No, Kochana - ty to masz siłę przekonywania:-D:-D
Kurde ale mi narobiłyście smaku tymi truskawkami:rofl2:
Zrobię sobie herbatkę zieloną:-p:-D
Moge się załapac na zieloną???? Uwielbiam. ... W ogóle to czarną pije tylko u kogoś jak nie maja innej... Ostatnio odkryłam zielona z kawałkami ananasa.Przepyszota:-):-) Tzn, moja mama wyszukała, bo ją zaraziłam kilka lat temu zieloną i bardzo sobie chwali. :-)

a wogole to wlasnie zjadlam pierwsze w tym roku truskaweczki!!!! mniam mniam!!:-D

Ja uwielbiam truskawyyy:laugh2:

a w sezonie to juz wogóle dzień bez truskawki to dzień stracony;-)
A teraz to nie wiem czy dobre juz, nie widziałam u nas jeszcze w sklepie.

ja też dwa dni temu jadłam truskawki.. mniaaam.
i z połowy zrobiłam sobie pyszny koktajl :-D
Ale mi slinka cieknie, truskawy to moje ulubione owoce, jutro muszę na mieście pare rzeczy pozałatwiać to to będe polować na truskawki, w takim mieście jak Wrocław na pewno gdzieś je znajdę, mniam mniam:))

Podziel się:-):-)

No, Kochana - ty to masz siłę przekonywania:-D:-D

Moge się załapac na zieloną???? Uwielbiam. ... W ogóle to czarną pije tylko u kogoś jak nie maja innej... Ostatnio odkryłam zielona z kawałkami ananasa.Przepyszota:-):-) Tzn, moja mama wyszukała, bo ją zaraziłam kilka lat temu zieloną i bardzo sobie chwali. :-)
A zapraszam do mnie na zieloną:-p:tak::-D
Mieszkam w Przasnyszu:rofl2:
Zapraszam jeszcze raz:-p

A z kawałkami ananasa to jeszcze nie piłam..;-)

A zapraszam do mnie na zieloną:-p:tak::-D
Mieszkam w Przasnyszu:rofl2:
Zapraszam jeszcze raz:-p

A z kawałkami ananasa to jeszcze nie piłam..;-)
Rewelacyjna i w sumie nie droga. Nowy rodzaj produkowany przez firmę "bastek". Maja jeszcze zwykłą, z opuncją figową, malinową, cytrynową, brzoskwiniową. Te są aromatyzowane. A ananasowa jest z kawałeczkami ananasa:-) Super.
Czasem się skusze na jakieś ze Świata Herbaty, ale tam się drogo płaci za kilka gram... I czerwoną tez lubię ostatnio, jakaś z domieszką zapijam sobie. Odkąd piję zieloną pozarażałam nią już parę osób:-)

Rewelacyjna i w sumie nie droga. Nowy rodzaj produkowany przez firmę "bastek". Maja jeszcze zwykłą, z opuncją figową, malinową, cytrynową, brzoskwiniową. Te są aromatyzowane. A ananasowa jest z kawałeczkami ananasa:-) Super.
Czasem się skusze na jakieś ze Świata Herbaty, ale tam się drogo płaci za kilka gram... I czerwoną tez lubię ostatnio, jakaś z domieszką zapijam sobie. Odkąd piję zieloną pozarażałam nią już parę osób:-)
Ja mam z Bastka ale zwykłą:tak:Następnym razem w sklepie poszukam innych zielonych:tak::-D

ja to nie przepadam za herbatami, wole jakąś dobrą kawke :-)
A ja nie lubię kawy:zawstydzona/y::-D

reklama
ja tez pozarazalam zielloną herbatka :):-)
bastek to ode mnie z koszalina:tak: na dodatek znajomi znajomych ehehhe

Do góry