lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Martynka
Ty od razu do drugiego IUI podchodzisz ? Super, ze Cie nadzieja nie opuscila i walczysz....
Ty od razu do drugiego IUI podchodzisz ? Super, ze Cie nadzieja nie opuscila i walczysz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
od 2.04 już łykam kwas :-)Loree pisze:Jasne, masz czas na badania i łykaj już kwas foliowy!
A co to za kula waniliowa?
Jestem przed @ i wszystko mi się ze słodyczami kojarzy!
Tak kochana walczę dalej- tym razem musi się udać! Zwiększam dawkę clo zobaczymy!Martynka
No to kolejna duza chałupa;-)mam to samo ... ja nawet tych metrow nie liczylam nigdy ale sama sypialnia ma ze 25m.2 ... taki prezent od rodzicow
ze mimo ze nas troje bylo w domu kazde mam dach nad glowa!!! (czy ja dam rade zapewnic taka przyszlosc swoim dzieciom????
) no ale domek malo funkcjonalny starego typu klatka schodowa i 4 kondygnacje bo piwnica z oknami jest zamieszkala!!!! i tam mam wlasnie skladzik ... strych tez zamieszkaly i wykonczony! ... ale tam nawet nie sprzatam sil mi nie starcza! a co do garderoby to ja zlikwidowalam 1 lazienke na rzecz garderoby :-) tylko jeszcze tam szaf brakuje
narazie otwiera sie drzwi i celuje w sterte!
a ja zamiast piasc inz to lezalam do tej pory plackiem w wyrku i sie kulilam z bolu ... ale walcze i na razie nie bralam przeciwbolowego!!!!![]()

W końcu po to jest by pomóc - więc innego wyjścia nie maWiem że długo mnie nie było i głupio mi z tego powodu kochanemyslisz ze mi pomoże??
;-)

pęcherzyk niepękł a leków stymulujących niebiore brałam kiedyś ale zrobiłam sobie przerwe, mam nadzieje że meisiąc wystarczy, ale najpierw musze wywołać miesiączke a potez trzeba będzie zobaczyć czy jest jeszcze torbiel i miejmy nadzieje że jej niebędzieLekarz powiedział skąd wzieła się torbiel? bierzesz jakieś leki stymulujące? bo najczęściej po nich robią się torbiele, albo od niepękających pęcherzyków...

[/QUOTE]
Ja też się ciesze :-):-):-)Julitko fajnie że do nas wróciłaś!!!:-):-):-)
Intercourse/Insemination:ale wiesz co ci powiem zajączku kochany tam na tym ferlity samo ci pokazuje kiedy masz owulke i najlepsze dni plodne, jeszcze wszystkiego nie rozgryzlam np gdzie wstawic serduszka hihiale mysle ze jakas dziewczynka mi tu zaraz pomoze!!! i pozatym jest darmowe ...
![]()
ja bym bardzo chciała rozpocząć dobrą passę i potem żeby już nam wszystkim poszło gładko ale nie mam dobrych myśli ani przeczućRzeczywiście narazie żadnych kwietniowych fasolek! dziewczyny kto zacznie dobrą passe, trzeba odgonić tą złą aurę!

ja też bardzo lubię zieloną herbatę we wszelkiej postaci byle nie o smaku cytrynowymJa też mam zieloną z ananasem ale nie z "bastka" tylko jakąś inną i jeszcze nie piłam - mam też z brzoskwinią i z jaśminem(ta jest lipton) i z miętą i z cytryną i to tyle;-) miałam kiedyś z guaraną - też była dobra
Pewnie, że sie zależy - będziesz "złą" żoną ale elegancką - hihihihia sąsiadom niech oczy na wierzch wyjdą:-)
podobno jak jest po owulce dużo śluzu to moze być na fasolkę, ale tak jak Nektarynka pisała to w rzeczywistości moze być różnie
no i się teraz zacznie - dobrze, że mężowie tego nie czytają![]()
:-)

podobno tak gdzieś wyczytałam że lepiej jest schudnąc jak sie ma nadwagę bo wtedy łatwiej zajść w ciażę ale nie wiem czy to prawda a ja mam nie małą nadwagę i zbić jej nie dam rady jakoś moze to toa potem jeszcze hormony musze zbadać i jeszcze przydałoby sie stracić pare kilo bo ostatnoi przytyło mi sie troszke i tak mi sie wydaje że od tego czasu cykle mi sie pokciły![]()