Zajączek81
Fanka BB :)
Agniesiu, chyba nie dam rady, bo uzaleznienie silniejsze ode mnie.... Może jak mnie który z bossów opier* to nie będę mogła tu zaglądać.Zajączku nie uciekaj od nas:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agniesiu, chyba nie dam rady, bo uzaleznienie silniejsze ode mnie.... Może jak mnie który z bossów opier* to nie będę mogła tu zaglądać.Zajączku nie uciekaj od nas:-(
Agniesiu, chyba nie dam rady, bo uzaleznienie silniejsze ode mnie.... Może jak mnie który z bossów opier* to nie będę mogła tu zaglądać.
Ja jak zwykle wpadłam po radę. Wiec zaczne od tego ze jest to mój 48 dc cykle mam zazwyczaj 30 dnoiwe w 34 miałam usg ktore nic nie pokazalo w 38 robiłam bete tez negatywna w 40 znowu usg przepisano mi luteine 3 razy dziennie po 100mg przez trzy dni po 2 powinnam dostać@ i nic minęlo juz 5 a u mnie nadal @ nie ma. Pytanie moje brzmi po jakim czasie po luteinnie powinna przyjśc @. Z gory dzieki za odp.
KAPRYCHA- TY to masz przezycia kobito jak ty to wytrzymujesz![]()
Tylko że ja brałam po 6 tabletek dziennie dlatego pytam bo własnie cięzko mi taka dawkę gdziekolwiek znależć....ja zawsze bralam luteine czy duphaston przez 10 dni po dwie tabl. i po 3 dniach przychodzila @
wiec nie wiem dlaczego Tobie lekarz przepisal tylko na 3 dni![]()
Tylko że ja brałam po 6 tabletek dziennie dlatego pytam bo własnie cięzko mi taka dawkę gdziekolwiek znależć....
Koleżanka testuje teoretycznie dzień przede mnąOj powinny się sypac
Zobaczymy co nam los szykuje