reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Jak byłam mała to sobie myslałam że kiedyś adoptuje jakieś dzieckooczywiście, będę mieć i swoje i adoptowane:):-)

A ja się wprosiłam do siostry na obiad:-D Dawno u niej nie byłam. Pobawię się z Margolcią i od razu się humor poprawi:-)
My z M tak planowaliśmy ale nici z tego bo wymogi adopcyjne sa teraz straszne. Mój M pali papierosy a do tego maleńkie mieszkanko, że ledwo się w e dwójkę mieścimy. No nic, na razie się trzeba starac o własne:tak::-D
Obiad mówisz?:-) Ja sie obżarłam dosłownie tą fasolką..:szok: ledwo siedzę:-p:-) Pójdę pozmywam teraz i wracam Was podglądac:-p:-D

reklama
Teraz poprosimy przepis na ten sukces:-):-)
I opis objawów:-)

Zajaczku - My staralismy sie z mezem od wrzesnia z m-czna przerwa, czyli w sumie 6m-cy (mowia, ze to standard:tak:). Niektore dziewczyny moze pamietaja, ze ja mialam problemy z prolaktyna. Badania robilam w Polsce w styczniu. Bralam Bromergon przez 2 m-ce przepisany przez ginekologa. Powtorzylam badania w Szkocji po skonczeniu tabletek i okazalo sie, ze nadal mam wysoka prolaktyne. Lekarz zlecil jeszcze raz badanka i tu szok, bo wyniki okazaly sie dobre (nie wiem skad, ale juz mnie to nie interesuje):-D. Po tych wynikach przestalam sie martwic, a ze mamy zamiar wrocic do Polski przestalam myslec tylko o dziecku. W miesiacu, w ktorym zaszlam kochalismy sie tylko 3 razy a ze zblizaly sie Swieta Wielkanocne, na ktore zaprosilismy znajomych z Londynu nie myslalam o @, ktora nie nadeszla, wiec w 27dc zrobilam testa i wyszedl pozytywny. Na drugi dzien powtorzylam test i dzis zrobilam 3. Acha dziewczyny w dni plodne ja radze kochac sie codziennie.:tak: To taka moja rada;-)
A co do objawow: Zawsze przed @ mialam zly humor i glowa czasem bolala, wszystko bylo na nie a w tym cyklu zadnego bolu, dobry nastroj caly czas, nawet maz mi to powiedzial:-Dwiec zaczelismy podejrzewac, ze chyba sie udalo. Czesciej robie siusiu, mialam pare sytuacji, ze czulam sie niedobrze, ale to nie tak bardzo:tak:no i teraz zaczely mnie sutki bolec a szczzegolnie ich koncowki:-DI to chyba by bylo na tyle.
Martwie sie tylko tym, ze mam uplawy mleczno-zoltawe i czasem zaboli mnie brzuch jak na okres tak ok 1min.

Acha Zajaczku - odrzuc od siebie te zle mysli, bo to naprawde ci nie pomoze:no:
Zmykam, ale bede was odwiedzac :tak::-);-):tak:

Ostatnia edycja:
mezatko gratuluje kochana !!!!!!!!!!! strasznie sie ciesze , ze wkoncu i tobie sie udalo!!!!!!!!!!!!!! gratuluje!!!!!!!:-D:-D

dziewczyny musze sie wam pochwalic! zdalam dzis prawko!!!!!!!!:laugh2::laugh2::tak: wkoncu!! nie pytajcie za ktorym razem hehe ale zdalam !!!!!!!! :-D:-D

Dziękuję ci bardzo Mężatko (dzięki tobie mamy świeże objawy do porównywania:-))
Musze porobić badania w następnym cyklu i już!!! Koniec odwlekania. Będę wiedziała na czym stoję:-)
Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Ciebie, dzidzi i w ogóle!!!! Spokojnych 8 miesięcy:-D

Zajaczku - My staralismy sie z mezem od wrzesnia z m-czna przerwa, czyli w sumie 6m-cy (mowia, ze to standard:tak:). Niektore dziewczyny moze pamietaja, ze ja mialam problemy z prolaktyna. Badania robilam w Polsce w styczniu. Bralam Bromergon przez 2 m-ce przepisany przez ginekologa. Powtorzylam badania w Szkocji po skonczeniu tabletek i okazalo sie, ze nadal mam wysoka prolaktyne. Lekarz zlecil jeszcze raz badanka i tu szok, bo wyniki okazaly sie dobre (nie wiem skad, ale juz mnie to nie interesuje):-D. Po tych wynikach przestalam sie martwic, a ze mamy zamiar wrocic do Polski przestalam myslec tylko o dziecku. W miesiacu, w ktorym zaszlam kochalismy sie tylko 3 razy a ze zblizaly sie Swieta Wielkanocne, na ktore zaprosilismy znajomych z Londynu nie myslalam o @, ktora nie nadeszla, wiec w 27dc zrobilam testa i wyszedl pozytywny. Na drugi dzien powtorzylam test i dzis zrobilam 3. Acha dziewczyny w dni plodne ja radze kochac sie codziennie.:tak: To taka moja rada;-)
A co do objawow: Zawsze przed @ mialam zly humor i glowa czasem bolala, wszystko bylo na nie a w tym cyklu zadnego bolu, dobry nastroj caly czas, nawet maz mi to powiedzial:-Dwiec zaczelismy podejrzewac, ze chyba sie udalo. Czesciej robie siusiu, mialam pare sytuacji, ze czulam sie niedobrze, ale to nie tak bardzo:tak:no i teraz zaczely mnie sutki bolec a szczzegolnie ich koncowki:-DI to chyba by bylo na tyle.
Martwie sie tylko tym, ze mam uplawy mleczno-zoltawe i czasem zaboli mnie brzuch jak na okres tak ok 1min.

Acha Zajaczku - odrzuc od siebie te zle mysli, bo to naprawde ci nie pomoze:no:
Zmykam, ale bede was odwiedzac :tak::-);-):tak:
Gratuluje i ja:tak::-D

dziewczyny musze sie wam pochwalic! zdalam dzis prawko!!!!!!!!:laugh2::laugh2::tak: wkoncu!! nie pytajcie za ktorym razem hehe ale zdalam !!!!!!!! :-D:-D
No proszę ile dziś dobrych wiadomości:-D
Gratuluję! Mój mąż ma we wtorek egzamin:-)

mezatko gratuluje kochana !!!!!!!!!!! strasznie sie ciesze , ze wkoncu i tobie sie udalo!!!!!!!!!!!!!! gratuluje!!!!!!!:-D:-D

Oj ty KOZO JEDNA!!!!!! COŚ NIE MÓWIŁA ŻEBYŚMY TRZYMAŁY KCIUKI!!!!! GRATULACJE!!!!
P.S. Ratować się kto może:-):-)

Dziękuję ci bardzo Mężatko (dzięki tobie mamy świeże objawy do porównywania:-))
Musze porobić badania w następnym cyklu i już!!! Koniec odwlekania. Będę wiedziała na czym stoję:-)
Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Ciebie, dzidzi i w ogóle!!!! Spokojnych 8 miesięcy:-D

Zajaczku z tym ginem to juz ostatecznosc by poprowadzil...ja po 3 latach dopiero trafilam na takowego bo juz nie wiedzialam co robisz a Ty masz czas i poki co spokoj Cie uratuje mi co gin to mowil ROK wiec myslalam ze to standard, sama widzisz jak pisza dziewczyny pare cykli, pol roku, 8 mc :-) aaaa i wiem jaki to stres dni plodne i cos tam ... ja tak zesztywnialam dwa razy ze g...wyszlo a nie sex :-pco do objawow u mnie byl ich brak tzn jak ZAWSZE od 7 przed @ zaczely bolec piersi z boku to wtedy nic, gniotlam je na potege a te nic, wk...sie ze pewnie cykl bezowulacyjn a 2 objaw jak NIGDY nie mialam tak pojawil sie sluz : mleczko do demakijazu wyglad i konsystencja...hihi zawsze mialam sucho a brzuch bolal jak na @....piersi zaczely po terminie i wyszly zylki ... nie mialam typowych objawow ktore mialam wczesniej nie bedac w ciazu tzn nie mialam sennosci, siusiuania co chwile, mdlosci itp :-p

reklama
Marzenixx- I ja gratuluje tobie!!! A za ktorym razem to i tak niewazne, wazne ze je masz:tak::tak::tak::tak::tak:

Gratuluje i ja:tak::-D

No proszę ile dziś dobrych wiadomości:-D
Gratuluję! Mój mąż ma we wtorek egzamin:-)

Oj ty KOZO JEDNA!!!!!! COŚ NIE MÓWIŁA ŻEBYŚMY TRZYMAŁY KCIUKI!!!!! GRATULACJE!!!!
P.S. Ratować się kto może:-):-)
oj dzieki dzieki dziewczyny !! przyznam sie wam, bo komu jak komu ale wam sie przyznam za 7 razem:wściekła/y::-:)zawstydzona/y:
jechalam dzis wkoncu babką i sie udalo , zawsze jezdzilam z facetem i sie tak stresowalam ze robilam takie glupie blendy ze az wstyd! a dzis looooz i sie udalo!!
zajączku nic nie mowilam bo nie chcialam zapeszac bo zawsze jak mowilam to sie nie udawalo!
jeszcze nie moge w to uwierzyc!!:-D
agniesiak mąz pewnie zda!!

Do góry