reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Zajaczku z tym ginem to juz ostatecznosc by poprowadzil...ja po 3 latach dopiero trafilam na takowego bo juz nie wiedzialam co robisz a Ty masz czas i poki co spokoj Cie uratuje mi co gin to mowil ROK wiec myslalam ze to standard, sama widzisz jak pisza dziewczyny pare cykli, pol roku, 8 mc :-) aaaa i wiem jaki to stres dni plodne i cos tam ... ja tak zesztywnialam dwa razy ze g...wyszlo a nie sex :-pco do objawow u mnie byl ich brak tzn jak ZAWSZE od 7 przed @ zaczely bolec piersi z boku to wtedy nic, gniotlam je na potege a te nic, wk...sie ze pewnie cykl bezowulacyjn a 2 objaw jak NIGDY nie mialam tak pojawil sie sluz : mleczko do demakijazu wyglad i konsystencja...hihi zawsze mialam sucho a brzuch bolal jak na @....piersi zaczely po terminie i wyszly zylki ... nie mialam typowych objawow ktore mialam wczesniej nie bedac w ciazu tzn nie mialam sennosci, siusiuania co chwile, mdlosci itp :-p
I u mnie z boku bolące piersi.. i śluzu mało ale jest taki jak Ty opisałaś.. a jeszcze tydzień do @..:baffled:

reklama
Od gina to dość dużo zależy... moja pierwsza lekarka miała taką cudowną zasadę - ja się martwię za Panią, a Pani to ma nie myśleć o niczym, od martwienia jestem ja, a Pani ma się wyloozować:)
No i tak było, pod jej opieką ciąża za 1ym podejściem, z pewnymi problemami, ale bez większych stresów - zaufałam jej i faktycznie się nie martwiłam (ona robiła to za mnie) Genialna była...
Szukajcie dziewczyny fajnych ginów... (ja cały czas szukam)

Mężatko pusc nam trochę fluidków:tak::-)

Agniesiak85 - Poslalam juz wczesniej, ale moge poslac jeszcze raz:tak::tak::tak: Oto one dla was: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Zycze powodzenia i 3mam kciuki za kazda z Was!!!:tak::-);-):tak::-);-)

Agniesiak85 - Poslalam juz wczesniej, ale moge poslac jeszcze raz:tak::tak::tak: Oto one dla was: ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Zycze powodzenia i 3mam kciuki za kazda z Was!!!:tak::-);-):tak::-);-)

Łapię, łapię, łapię:tak::-):-)
Oj mocno trzymaj, mocno:tak::-)

Witam się serdecznie z Wami i od razu ogromne gratulacje dla Mężatki:-):-):-):-):-)

Marzenixx dla Ciebie też duże gratulacje za zdanie prawka:tak:

Mam dużo nadrabiania więc zastosuję metodę, że będę czytać ale nie odpiszę na wszystko - będzie szybciej
miałąm do Was wczoraj zajrzeć, ale niestety M przyszedł z pracy i mi popsuł humor - prawdopodobnie będzie jeździł w delegacje od końca maja do końca września co tydzień od poniedziałku do piątku i w domku będzie tylko w weekendy - mam cichą nadzieję, że to jednak nie wypali i wyślą kogoś innego, bo wtedy staranka będzie można włożyć sobie gdzieś:wściekła/y:

dzięki Kroptusiu, Wielka jesteś:):) I na pewno jestś super mamą bo odpowiadasz na wszystkie moje booole::-)
BUZIOLE ZA TO!!!!:-)
Od gina to dość dużo zależy... moja pierwsza lekarka miała taką cudowną zasadę - ja się martwię za Panią, a Pani to ma nie myśleć o niczym, od martwienia jestem ja, a Pani ma się wyloozować:)
No i tak było, pod jej opieką ciąża za 1ym podejściem, z pewnymi problemami, ale bez większych stresów - zaufałam jej i faktycznie się nie martwiłam (ona robiła to za mnie) Genialna była...
Szukajcie dziewczyny fajnych ginów... (ja cały czas szukam)
tez bym chciała taką:baffled:
Witam wszystkie przyszłe Mamy i na samym początku łapię trochę fluidów bo też potrzebuję ich sporo:-)
Witamy witamy (flaszeczka na początek:-))

Andziu, no nareszcie... Brakuje nam tych analiz naszych chorych umysłów;-)

Uciekam Kobiałki
Do jutra:-)

dzieki dziewczyny:-D musze jakis obiad ugotowac bo z tych emocji zapomnialam cos zjesc hehe:sorry: a i małż moj wraca za godzinke,a mial byc jutro! takze jakis mam dzisiaj superowy dzien!

zaniepokojona i agniesiak u was to czuje fasolki az w Koszałkowie!!:laugh2:

reklama
AAA marzennix kochanie gratulacje ogromne :-D:tak:u mnie z prawkiem tez nie za dobrze mi idzie wienc sie nie martw nie wazne za ktorym razem wazne ze wkoncu zdane ja mam juz 2 egzaminy za soba pol roku juz minelo od testow wienc w maju 22 mam testy znowu wienc jazdy bede miec w sierpniu:baffled:masakra jakas i jak tu zdac musze kupic znowu jazdy znowu kasa i tak w kolo macieja pogubic sie mozna:eek:

Zajaczku do lekarza marsz sie pobadac dobre nastawienie seksi bielizna i kolacyjka przy swiecach napewno omoga w wyladowaniu sytuacji ;-)

Takie moje niedyskretne pytanie moje kochane :zawstydzona/y:czy w czasie seksu wspomagacie sie jakimis gadzetami zeby bylo lepiej czy nie bo u mnie z tym orgazmem to roznie bywa i tak wlasnie mysle:zawstydzona/y:

Do góry