Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie dość,że jesteś chuda to jeszcze masz cycki duże! A ja jestem za gruba a cycków nie mam w ogóle. Ktoś na górze chyba coś pomieszał, to nie tak miało byćLoree życzę owocnej wizyty i obyś była zadowolona:-)
I co jeszcze odnośnie wagi to mi prawie wszystko idzie w biust. Także mam 2 rozmiary staniczków![]()

Nie dość,że jesteś chuda to jeszcze masz cycki duże! A ja jestem za gruba a cycków nie mam w ogóle. Ktoś na górze chyba coś pomieszał, to nie tak miało być![]()
a czemu nie może być tak że każda ma fajne biodra i fajny biust
jestem ładna, szczupła, mam czy oddychać, mam super faceta, dom z duzym ogrodem na wsi, dobra prace, planuje kupic samochod w tym lub przyszłym miesiacu, normalnie miod malina i orzeszki, zyc nie umierac, urodzona w czepku, czego sie nie dotkne to wychodzi, niczego mi nie brakuje.... a jednak....:-(Nie dość,że jesteś chuda to jeszcze masz cycki duże! A ja jestem za gruba a cycków nie mam w ogóle. Ktoś na górze chyba coś pomieszał, to nie tak miało być![]()
jestem ładna, szczupła, mam czy oddychać, mam super faceta, dom z duzym ogrodem na wsi, dobra prace, planuje kupic samochod w tym lub przyszłym miesiacu, normalnie miod malina i orzeszki, zyc nie umierac, urodzona w czepku, czego sie nie dotkne to wychodzi, niczego mi nie brakuje.... a jednak....:-(
)mam fajna figure słodkiego synka uroczego przystojnego męża(jak dla mnie) auto fajne dom na włąsność duże podwórko moj M prace na podwórku(bo ma warsztat stolarski) no i tylko teraz jeszcze wyczekać drugiego dziecka i jestem spełnioną kobietą
ale tak bez pochwałek też i są problemy nie zawsze tak z górki aby to mieć też człowiek musi się napracować i tak będzie dokońca życia jeszcze dużo niespodzianek nas czeka:-(

Nam brakuje dziecka..... chociaż mamy jeszcze na nie czas:-) na razie musze się cieszyć tym co mam:-)teraz zyskałam jeszcze Was i jest swietnie:-)
ach te nasze kilogramy niedogodzisz

20:-) ja za to jestem z kwietnia:-)oj tak tutaj na BBprzyjaźni nie brakuje:-)a ile masz lat jeśli mogę spytać bo ja w grudniu skończe 23 lata(chociaż rocznikiem już mam 23 no ale niestety grudniowa ze mnie kobita;-))