Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lepiej się poryczeć niż dusić w sobie
.

A nawet kleks bym powiedziała
Na łóżku położyła mi pielęgniara taką jakby ceratkę bo leci krew i ten płym. I chyba koszula mi się podwineła bo miałam całą zakrwawioną. Pomógł mi wstać założył mi gacie z podpaską, pomóg założyć spodnie i ubrał bluzę. Odwróciłam się i idę do pielęgniarki a on nagle mnie woła blady jak ściana i wciska mi koszule w spodnie. Potem patrzy na łóżko i na cerate i też widzę że nie najlepiej z nim. Ale wziął ceratkę zwinął i wywalił do kosza.
A pewnie że Lachon. Na głównym zdjęciu mam piękne warkoczyki. Długie do pasa ale kurna nie widać.
Któregoś dnia se myśle a co. Pojechałam do wrocka i za 400 zł doczepiłam sobie warkoczyki. Ale była jazda.

Wiesz to dobrze że masz nadzieje, wiesz ja ostatnio trochę jestem pesymistką niestety?!oby badania były idealne!
Nie jest wazne co sie nam przytrafia w zyciu. Wazne jest to jak my podejdziemy do tego, co sie nam przytrafia. To determinuje sukces badz porazke zyciowa
Kurde ja też chcę zobaczyć Hankę i całą resztę pięknych dziewczynek!
Kochana ty mnie nie straszi tak powinnam trochę zrzucić!
![]()
ale miesiąc później byłam w ciąży - co to jest 2 kg!Kochana ty mnie nie straszi tak powinnam trochę zrzucić!
![]()

hehe wiedziałam ze tak zareagujesz już wysyłam hehe ale fajnie tu z Tobą na BB
tak... tylko w pracy pomyśleli, że jestem psychiczna, bo ja tak trochę bezsensu się popłakałam, bez żadnego powodu, ktoś mnie tylko delikatnie wkurzył a ja w ryk![]()
Jak se tak czytam to widze ze co jedna laska to ladniejsza. No no.....pokazcie mi sie tu :-)
:-);-)
Ja wiem czy długie???? Może tak na zdjęciu wyszło.
Mam 1,72.
.
tak... tylko w pracy pomyśleli, że jestem psychiczna, bo ja tak trochę bezsensu się popłakałam, bez żadnego powodu, ktoś mnie tylko delikatnie wkurzył a ja w ryk![]()
Cały ten tłuszcz który masz na sobie pięknie się symetrycznie rozłożył. Buziula śliczna aż chce się patrzeć a ty masz kompleksy i obchodzi cię co ludzie mówią.
Jak gadają to tylko z zazdrości bo na taki pyszczek to można się godzinami patrzeć.
.
PADŁAM WŁAŚNIE... Już teraz wiem że mój wybuch złości na koleżankę Hankę był uzasadniony.
Piekna kobieta z nogami do szyi a ta coś pierdzieli pod nosem o dużym tyłku...
Czy ja tez mogę liczyc na akceptacje zaproszenia?