olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
dobranoc moje drogie erotomanki zycze milych snow a przed tym goracego seksu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lekarz nie pokreci sobie paluszkiem w mojej cipce![]()
DobreJa nie wiem hanka czy podczas spalenia suszarki cos cie w glowe nie puknęło że ty dzisiaj takimi mądrościami walisz! Albo Ty już od rańca popijasz co???
ja też się wpraszam:-)Dziewczyny-ognisko u hani urodzinowe nie wypalilo to moze choc te wczasy w Szklarskiej po promocyjnych cenach beda, co???
Lolitko - znów muszę sie powtarzać - ale Ty jesteś mądry człek pierwotny;-)Zaniepokojona
Ja czesto chodze ubrana jak pierwotny czlowiek, bez makijazu, w lachach jak w barakach wojennych. Ludzie mnie mijaja i mam w dupier gleboko ich "uwazam".
Sa dni kiedy sie trzeba odwalic, szpilke zalozyc i makijazem blysnac, a sa dni kiedy sie po prostu ludzie powinni czuc komfortowo. Ubierasz sie dla siebie, nie dla ludzi... Badz piekna dla siebie, badz piekna w ramach kryteriow ktore Ty uwazasz za piekno....Makijaz, waga, ubranie sa czesto bez znaczenia