reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam Dziewczynki, dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
No ale znów jestem ;-).

W sobotę znów testuje i mam nadzieje, ze bedą dwie piekne i bardzo wyraźne krechy, a może ktos tez testuje ?;-)

Bardzo mi Was brakowało:sorry2:

PYSIA!!!!!!!! Wreszcie jestes!!! no jak moglas nas na tak dlugo zostawic??? no jak???
Mam nadzieje, ze bedziesz miala sliczne II w sobote i wyslesz nam za kare mase fluidkow!
kochanie przyszlas w dobrym miomencie, sephora wlasnie sie fasolka pochwalila....moze to dobry znak na twoje sobotnie testowanko? Co u Ciebie???
My...a przynajmniej ja...tez tesknilam za twoim kolorowym pisaniem:-)

Ja też!!! To się do nich dołącz:tak:

No way! Ale dzieki:-)

Kobieto chcesz Ty w anemie wpasć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie wpadne w anemie, spokojna glowa...mam na tyle na sobie ze organizm ma z czego zapasy brac:-)
Ale jutro juzzjem cos normalnie, bo wczoraj tez nie jadlam obiadu...chyba 2 dni strajku glodowego wystarczy, co?

Tekst dobry.
Szczypior to ze mnie żaden, tylko zawsze miałam wystające kości policzkowe.
Dlatego zdjęcie tylko do bułeczek:-D:-D:-D
Tak naprawdę to włosy mam proste, teraz odrobinę jaśniejsze. Może waga nie za wysoka, ale ciałko niewysportowane, brzuszek z fałdkami. I z tąd właśnie moje marudzenia na bandzioch.

Ty spryciulku!!! Ja tam ie wierze ze masz ich az tyle, na pewno jestes laska na calej linii, nie tylko od szyi w gore-co pokazalas:-)

Witam Dziewczynki, dawno mnie tu nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
No ale znów jestem ;-).

W sobotę znów testuje i mam nadzieje, ze bedą dwie piekne i bardzo wyraźne krechy, a może ktos tez testuje ?;-)

Bardzo mi Was brakowało:sorry2:
Witaj Pysiu - no daaaawno Ciebie nie było:tak:
Ja mam planowo dostać @, ale ostatnio były pokręcone cykle więc czekam do poniedziałku:-)
Lece filma ogladac...sie bawcie slodko

Miłego oglądania:-)

bardzo ladnie poprawiony...taki swiezy i w sam raz! Slicznie Ci-serio!

:tak::-):tak:

To z nieleczonej alergii astma byc moze??? A czy ma to powiazanie z rodzajem alergii czy wogole? Pyatm bo moj m jest alergikiem, ale sie nie leczy.
Jeśli przy alergii występują czeste duszności i niewydolność oskrzelowo-płucna to w końcu pojawia sie astma.Proponuje Twojemu M konsultacje z pulmologiem i zrobienie spirometrii,bedzie wiedział na czym stoi.
ja przy kocie i króliku zaczynałam się dusić i kaszlałam ale lekceważyłam sobie te objawy dopóki z silnym atakiem duszności nie wyladowałam w szpitalu.Wtedy lekarz zalecił mi konsultacje z pulmologiem bo zężenia w moich oskrzelach sie mu nie podobały.Jak zrobiłam spirometrię to lekarz sie przeraził wydolnosc płuc miałam jak osiemdziesięcioletnia kobieta:baffled:

Jeśli przy alergii występują czeste duszności i niewydolność oskrzelowo-płucna to w końcu pojawia sie astma.Proponuje Twojemu M konsultacje z pulmologiem i zrobienie spirometrii,bedzie wiedział na czym stoi.
ja przy kocie i króliku zaczynałam się dusić i kaszlałam ale lekceważyłam sobie te objawy dopóki z silnym atakiem duszności nie wyladowałam w szpitalu.Wtedy lekarz zalecił mi konsultacje z pulmologiem bo zężenia w moich oskrzelach sie mu nie podobały.Jak zrobiłam spirometrię to lekarz sie przeraził wydolnosc płuc miałam jak osiemdziesięcioletnia kobieta:baffled:

o cholerka...to faktycznie masz powanie z ta alergia...
Nie to moj ma alergie na pylki drzew II, na kurz, roztocza-i jakies krzyzówki pokarmowe...nie ma klopotu z kaszlem i dusznosciami. U niego jest lzawienie oczu, kichanie i katar...wiec chyba sie to w astme raczej nie powinno zmienic, jak myslisz? W dodatku w Uk nic mu nigdy nie dolega bo tam jest wieksza wilgotnosc, a ataki ma jak jestesmy w kraju...prawie zawsze.

PYSIA!!!!!!!!
Nie wpadne w anemie, spokojna glowa...mam na tyle na sobie ze organizm ma z czego zapasy brac:-)
Ale jutro juzzjem cos normalnie, bo wczoraj tez nie jadlam obiadu...chyba 2 dni strajku glodowego wystarczy, co?
Taaaa kochana tylko,ze najpierw organizm to pozbywa sie wody i sie odwadniasz a dopiero potem bierze sie za sadełko :baffled: głodówek na odchudzanko nie polecam :no:
Oj zdecydowanie 2 dni starczą :-D

Ok babeczki-zegnam sie na dzisiaj, jutro rano nie mam zadnych wyjazdow na pilnego wiec bede sie tylko zajmowala trzymaniem kciukow za Kingus-by u lekarza szlo dobrze i za Hanie by sie powiodlo na rozmowie i by zlapala ten hotel dla nas na wakacje i za PM by ta posadka w szkole jej sie trafila ...za kogos jeszcze jutro trzeba? ktos testuje moze??? bo mam jeszcze kilka kciukow i chetnie moge potrzymac jak chcecie:-)
DOBRANOC!

Taaaa kochana tylko,ze najpierw organizm to pozbywa sie wody i sie odwadniasz a dopiero potem bierze sie za sadełko :baffled: głodówek na odchudzanko nie polecam :no:
Oj zdecydowanie 2 dni starczą :-D

Wiem, wiem...ale ja pije sporo wiec sie nie odwodnie
A ta 2 dniowa dieta nie ma przeslanek odchudzania, zeby schudnac -tzn zrzucic oponke robie brzuszki:-)
poprostu wczoraj sie z mama mocno pozarlam i teraz sie zbuntowalam:-) jak dzieciak, a co!
Buziaki!

ale hanka to chyba plywa w tej wannie..

No zeby sie tylko roztrzepaniec nie utopil przed tą rozmowa....bo dupa ze Szklarskiej bedzie...a takie fajnie sie wakacje zapowiadaly:-D:-):-D

Hania-wiesz ze cie kocham;-)

Ok ide do wanny i ja...seans z gazetka, a jak?
Sciskam mocno i do juterka!

Wiecie co...pomyslcie jak ma teraz fajnie Eve...plaza, slonce, pyszne greckie przysmaki....ech....ze tez mnie nie zabrala...malpa jedna!

reklama
Do góry