reklama
kinguś
Nie poddam się
To dobrzecoraz lepiej...chodzi juz calkiem normlanie, pomalu robi w kuchni co moze, jest lepiej...ale czesci nogi nadal nie czuje...jednak to podobno ustapi:-)
Ja sobie cichutko siedzę ;-);-)A tak wogole to gdzie sa wszyscy???
Uwielbiam łazanki, mniamSie zachcialo lazanek z kapusta kiszonan i mieskiem....
A mnie chyba Kinia łaskoczę, częściej poza domem ;-);-)Mam nadzieje, że to ona.
kinguś
Nie poddam się
Oj skarbie.nie wiem czy to wogóle kogoś obejdzie ale mam doła z powodu tego mojego wyglądu i wiem ze powiecie że nie jestem gruba i takie tam , ale ja mam inne zdanie źle a nawet okropnie się z tym czuje i przez to nie chce wychodzić z domu jutro idę na komunie ale nie mam ochoty bo jak zaczęlam szukać ciuchów to co drugi mały i ciasny szlak mnie trafia a ja naprawde nie jem dużo chyba te pierdzielone tabletki tak na mnie działają!!!!!
Chyba każda z nas nie jest do końca zadowolona ze swojego wyglądu.
Ja kiedyś miałam dużo kompleksów ale z czasem się przyzwyczaiłam do swojego ciałka. Ważne jest żeby akceptować siebie.
Pomyśl jaki cudowny efekt będzie później, niestety progesteron tak działa na nasz organizm.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
nie wiem czy to wogóle kogoś obejdzie ale mam doła z powodu tego mojego wyglądu i wiem ze powiecie że nie jestem gruba i takie tam , ale ja mam inne zdanie źle a nawet okropnie się z tym czuje i przez to nie chce wychodzić z domu jutro idę na komunie ale nie mam ochoty bo jak zaczęlam szukać ciuchów to co drugi mały i ciasny szlak mnie trafia a ja naprawde nie jem dużo chyba te pierdzielone tabletki tak na mnie działają!!!!!
Kochanie
Ty sie kurna wygladem nie przejmuj - to po pierwsze...
Ale jak sie chcesz przejmowac to pamietaj slonko. To nie o jedzenie chodzi glownie, ale rowniez o aktywnosc fizyczna. Dowiedziono naukowo, ze przy slabym metabolizmie, nawet jak malo jesz to i tak nie mozesz schudnac. Wysilek fizyczny jets konieczny bo nie tylko spala kalorie, ale rowniez przyspiesza metabolizm wiec masz podwojny efekt
Wazne tez zeby sosow nie jadac - bo obciaza brzunio i spowalnia metabolike big time. Nawet jak wezmiesz lyzke kartofli ale polejesz sosem to juz trumna. Pozbadz sie wsiech sosow....Jedz sucho, ale duzo pij.... Ureguluj sobie met od rana jedzac platki owsiane....Ale nie te wszystkie slodkie platki ktore maja wiecej cukru niz czekolada, ale normalne platki gorskie czy jakies podobne. Dostarczysz blonniki, ktory pobudzi perystaltyke jelit na caly dzien...
Ah juz sie zamykam
kinguś
Nie poddam się
To pomyśl, że ich strata ;-);-)Kinguś pewnie masz rację ale ja nie mam takiej siły jak widze ze ciagle ktoś na mnie patrzy i widzi tylko moja wagę a nie osobowosć
Wiesz tak naprawdę ludzie mają straszne kompleksy, różne problemy ale po nich nie widać i nawet do głowy nam nie przyjdzie że szczupła ładna dziewczyna cierpi bo ma np. jakieś ukryte blizny.
Bardzo często jest jednak tak że wyglądamy lepiej niż nam się wydaje, dla siebie zawsze jesteśmy najsurowszym sędzią. ;-);-);-)
Ja mam zawsze problem przed wakacjami jak będę w kostiumie wyglądać a jak idę na plaże to wszystko mija bo widzę, że inni też nie są idealni

lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kochana
Moge Ci wyslac cokolwiek chcesz. Mysle jednak, zeby doradzac w szczegolach musialabym poznac Twoj jadlospis zeby zobaczyc gdzie sa potencjalne dziury.
Moge Ci wyslac cokolwiek chcesz. Mysle jednak, zeby doradzac w szczegolach musialabym poznac Twoj jadlospis zeby zobaczyc gdzie sa potencjalne dziury.
P
patrysia*
Gość
Ja nie bede nawet smęcic...wrocilam od lekarza-tym, razem od chirurga-i...juz normlanie w to przestaje wierzyc, bo takich jaj to by nawet sama Ktosiowa nie wymyslila...
Otóz...czeka mnie po operacji kolana kolejna operacja...najprawdopodobniej jeszcze w czerwcu...tym razem " z dupy strony"...bezsensu wogole... NO!
...myslalam ze mam hemoroida, stosowalam czopki, masci kilka miesiecy ale nie pomoglo, pojechalam wiec dzis do lekarza... a tu sie okazalo, ze to niehemoroid i ze trzeba to operowac...i to nie jest take hop-siup...
aj kochana ty to się nacvierpisz i do tego jeszcze M twojego nie będzie przy tobie po operacjach ,ale musisz być silna i wierzyć że będzie dobrze ja wierze

Ja nie pojechałabym z maluchem do kraju, w którym są różne dziwne choroby. Jak dziecko jest małe to mozna zacząć podróże od przyjaźniejszych miejsc. Bo taki maluch np. w Egipcie przy tamtych temperaturach to może się męczyć. No ale każdy ma swój rozum.
100% prawdy i wiecie w sumie takie wakacje męczą i podczas lotu bądz rejsu i też za wiele się nie zwiedzi z takimi małymi dzieciaczkam

oj cudna kotka i te oczka cud miód:-)
kobietki mam test
ale powiem wam ze tak mnie boli podbrzusze jakbym miala zaraz dostac @, dlatego chyba poczekam z testowaniem do jutra rana, jak okres nie przyjdzie...bo cos czuje ze sie tylko rozczaruje a @przyjdzie lata moment
ale powiem wam ze tak mnie boli podbrzusze jakbym miala zaraz dostac @, dlatego chyba poczekam z testowaniem do jutra rana, jak okres nie przyjdzie...bo cos czuje ze sie tylko rozczaruje a @przyjdzie lata moment
reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
Elfa-kochanie-teraz juz wieczor wiec moze faktycznie zatestuj jutro z rana, z porannego moczu bedzie pewniejszy wynik!
Mam nadzieje, ze te bole to jednak nie z powodu zblizajacej sie @....3mam kciuki!!!
Patrysiu-dziekuje kochanie za mile slowa...tez mi jest bardzo zle i przykro, ze maż bedzie w UK jak ja tu sie bede po szpitalach plątac, narkozy itd...chcialabym zeby byl przy mnie, za łapke potrzymal...a tu nic z tego...oj czuje ze bedzie mi cieżko i jemu ta tez...
A Ty jak sie czujesz? jakies objawy masz?
Lolitka-hejka! jak tam leci za wodą?
Mam nadzieje, ze te bole to jednak nie z powodu zblizajacej sie @....3mam kciuki!!!
Patrysiu-dziekuje kochanie za mile slowa...tez mi jest bardzo zle i przykro, ze maż bedzie w UK jak ja tu sie bede po szpitalach plątac, narkozy itd...chcialabym zeby byl przy mnie, za łapke potrzymal...a tu nic z tego...oj czuje ze bedzie mi cieżko i jemu ta tez...
A Ty jak sie czujesz? jakies objawy masz?
Lolitka-hejka! jak tam leci za wodą?
Podziel się: