Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz bardzo ładne objawy ból sutków i piersi.Temperatura też ok.poza tym zero objawow na okres jeszcze z 2-3 dni temu mialam klucie po lewej stronie.. tak jakby na owulacje czy cos takiego.. poza tym tempki ładnie w gorze.. wykresik nizej
![]()

Kochana jestes Kropczko, TObie tez trzeba zyczyc duuuzo zdróweczka, dzielna z ciebie dziewczynka i do tego wszystkiego nie tracisz siły i pocieszasz innych.
BUZIAKI OGROMNE DLA CIEBIE.SŁONECZKO![]()
dziekuje kropeczko za gratuacje
trzymam kciuki aby operacje w czrwcu przebiegły prawidłowo i obys jak najszybciej mogła sie tez zacząc starac ! wtedy wysle specjalnie dlaciebie caly wielki dzban fluidek !
/////najwazniejsze teraz aby ciąza sie dobrze rozwijała i zeby serduszko plodu w rótce zabiło !
aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! zjadłam już prawie poł opakowania ptasiego mleczka!!!!i nie mogę się oprzeć reszcie!
![]()
![]()
Siema laski
Nie bylo mnie wieki, pewnie juz mnie zapomnialyscie.
Widziałam temat mam...
Ja ze swoja nigdy nie miałam dobrze. ..
dziekuję Marzenko - masz rację, to co mówią nam nasi rodzice, matki bardzo wpływa na nasze życie i samoocenę - ja dopiero uczę się tego że mimo wszystko jestem wartocsiowym człowiekiem..
Witam!
Jestem już po wyjeździe na szczęście już po komunii...
Kochane nie dam rady nadrobić!
normalnie nie wiem nie powinnam się tak czuć : właśnie dowiedziałam się że moja koleżanka jest w ciąży i rodzi w grudniu, a ja ledwo podtrzymuję się od łez aż mnie w gardle ściska, cieszę się że jej się udało a z drugiej strony czuję zlaść! Jestem okropna!
Poza tym całą noc śniło mi się że znowu dostała @ i wszyscy byli w ciąży tylko nie ja... okropny sen...
znowu się wyżaliłam ale normalnie jest mi dziś ciężko!
Pozdrawiam
(( Niech mnie ktos walnie w ryj - pliiiiizzzzzz
Ta wbijemy się do Andzi na grupową terapije. Ja przyniosę popitkę wy przegryskę i będziemy się terapiować.![]()
Witam koilezanki
Przepraszam ,ale z ciekawosci weszlam sobie na wasz watek
Jestem staraczka od 5lat . I wlasnie zainteresowala mnie opinia lekarza Loree
Ja mialam wykonywane i badania hormonalne i ambrazje obydwa wypadly dobrze ,a krwawienia tydzien przed @ ,nadal mam i to juz od 4 lat.
Tak wiec musza byc jakies inne przyczyny. Wkurza mnie ,ze lekarze tylko te dwie morzliwosci biora pod uwage. Bo chyba jak ktos krwawi regularnie to nie jest to oznaka zdrowia.
.
Masz bardzo ładne objawy ból sutków i piersi.Temperatura też ok.
Nic tylko trzymać kciuki że to fasolka sobie kiełkuje.
Ja mam lekko nabrzmiałe piersi, sutki mnie nie bolą i mam zgage chwilami robi mi się troszkę nie dobrze. Nie zbiera mi się na wymioty ale tak dziwnie.
Oczywiście się nie nakręcam i nie testuję przed czasem dopiero w środę lub czwartek zrobię test jeśli @ się nie pojawi a powinna być we wtorek.
Martynka trzymam kciuki i mam nadzieję że te objawy nie są zasługą duphastonu.
wiec poszło w tyłek jak nic! a raczej w bebzunek!
ale to mnie normalne gdy P. nie ma ... ale co tam dzięki ćwiczeniom poprawiłam sobie humor! 
polecam!no to jak cos to razem testujemu.. chociaz ja to chyba w piatek bede mogla testowac, bo we wtorek jade do rodziny na pogrzeb i pewnie wroce w srode poznym wieczorem lub noca lub w czwartek ale jeszcze o tym nie gadalismy, narazie ustalamy kiedy jedziemy..Masz bardzo ładne objawy ból sutków i piersi.Temperatura też ok.
Nic tylko trzymać kciuki że to fasolka sobie kiełkuje.
Ja mam lekko nabrzmiałe piersi, sutki mnie nie bolą i mam zgage chwilami robi mi się troszkę nie dobrze. Nie zbiera mi się na wymioty ale tak dziwnie.
Oczywiście się nie nakręcam i nie testuję przed czasem dopiero w środę lub czwartek zrobię test jeśli @ się nie pojawi a powinna być we wtorek.
kochana jak naparzaja jajniki a nic nie bralas zadnego clo i takie tam to moze pekl pecherzyk.. ja nigdy nie odczuwalam owulki (bo moze nnigdy nie mialam albo nigdy nie zwracalam uwagi na to jak byłam młodsza.. w kazdym razie w tym cyklu czułam jak mnie lewy naparza to było 13 i 14 raz moze dwa razy zakuło.. wiec działaj..Halo.....co tutaj tak cicho dzisiaj....
A ja se w lasu wrocilam i mnie jajniki naparzaja jak rzadko. Czy macie takie bole na owu ? Czy zwykle one sa dzien przed czy w dzien owu u Was ?
Halo.....co tutaj tak cicho dzisiaj....
A ja se w lasu wrocilam i mnie jajniki naparzaja jak rzadko. Czy macie takie bole na owu ? Czy zwykle one sa dzien przed czy w dzien owu u Was ?
To był koszmar