Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bylam i na Krecie 3 lata temu tyle ze w sieprniu (nie polecam - za gorąco) oba wyjazdy z biura Itaka nie zawiedliśmy się zdjęcia w katalogo zgodne z rzeczywistościa!za to wiele zlego slyszlam o Triadzie i Orbisie!
i jak bedziecie miec juz jakąs wybraną wycieczke to wstrzymajcie sie z rezerwacja do ostatniej chwili bo cena leci na łep na szyje tak ok 3-5 dni przed wylotem nasza z 1690 spadla do 1280!!!
Ja to rozumiem Loree, tylko mogła by sobie darować podkreślanie że "jestem szczuplejsza"No chyba wymieniłaś wszystkie fasolki!
Co do twojej siostry- faktycznie nie fajnie słuchac takich rzeczy, ale myślę,że każda kobieta po porodzie się cieszy jak schudnie i jak wszyscy dookoła powtarzają,że teraz ma super figurę.
No właśnie, bo ja na prawdę, jeśli chodzi o jedzenie to ja na prawdę staram się zmienić nawyki żywieniowe i nie jem dużo, ale taką mam tez budowę - szerokie ramiona duży biust. Nie ważne. Wkurza mnie ostatnio i już. Jak ja byłam szczuplejsza od niej to nie robiłam jej przykrosci.O muj wściekły kotek wrócił
Kurna, masz bardzo wredną siostrę. Jak tyle ma ruchu to powinna tylko się cieszyć a nie dobijać gwoździe do trumny umierającemu
Nieładnie tak z jej strony wywyższać się.
Loree... Słońce, jak cos wybierzecie to daj znać... My tez chcemy do Grecji...Eve kochana byłam wczoraj w biurze podróży, bo jak juz kiedyś pisałam chcieliśmy wyjechać maj/czerwiec. Myślimy o Hiszpani albo Grecji i powiem ci,że Grecja wypada naprawdę korzystnie! Nasze dziecko ma 2,5 roku, więc już w samolocie ma swoje miejsce i muszę około 1 tyś zł za nią płacićdlatego cena ma znaczenie dla nas! I tak się zastanawiam nad tą Grecją. Za tydzień mamy się pojawić w biurze , bo wtedy będą jakieś fajne oferty last minut. Wtedy coś wybierzemy. Ale powiedziałam mojemu M, że ty chwaliłaś Grecję, więc jest za! ;-)

mi się strasznie marzy tunezja...mieliśmy jechać w styczniu - tylko się okazało że oboje mamy nieważne paszporty(( no i przepadlo
Jak coś wybiorę to dam znać!Loree, a ty nie miałaś iść do tego Twojego lekarza?? cos się pozmieniało??

Wiecie co, poczytałam sobie o przesądach ciążowych.
Normalnie strach się bać
Unikać ludzi, nie robić prania, nie smażyć jedzonka, nie patrzeć. Najlepiej to 9 miesięcy leżeć![]()