reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

czesc laseczki;-)
ja juz po kosmetyczce, pazurki zrobione:-)

zajączku upiekło ci się bo nie przyjade do ciebie na balange bo moj małż jedank nie wyjezdza na caly tydzien tylko jutro i w nocy wraca takze bendem szaleć:-D
witaj lilaczku :***
kingus :***

musze sie wziąc za sprzątanie i obiad ale mi sie nie chce:dry:

reklama
Wpadam tylko na chwilę a tu tyle stron od rana! A jak ja wstaję rano i piszę, to wszystkie śpią

Tata od jutra zaczyna chemie, noi strasznie sie boi :baffled:
Ale ja jestem dobrej mysli :tak:[/QUOTE]

Kochana bardzo dobrze,że myślisz pozytywnie. Musisz mieś siłę i jeszcze zarazić tą siłą swojego tatę!
Wiem co mówię! Bądź dzielna, trzymam kciuki za tatusia.

kurde dziewczyny zmartwiłam sie
zauwazylam ze na migdalam pojawiły mi sie czopy ropne, prawdopodobnie mam angine ropna, a jesli to zakazenie bakteryjne czy dam rade wyleczyc to domowymi sposobami, juz sama niewiem co jest gorsze dla dzidzi, ta choroba czy ewentualne antybiotyki
Mnie trochę dziwi,że lekarz nic nie robi z gorączką. Ja pamiętam ze swojej ciąży,że gorączka nie jest dobra dla ciąży. A przecież wystarczy APAP. Dlaczego apapu nie możesz łykać? Mnie nawet w szpitalu położne podawały! Trzymam kciuki żebyś wyzdrowiała szybciutko, ale jesli to coś poważniejszego to tylko się męczysz a i tak domowe sposoby nie wystarczą. Na pewno nie na anginę!
Są leki homeopatyczne i inne dla kobiet w ciąży, dlaczego nic ci nie pozwalają łykać? Dopóki nie było gorączki- ok, rozumiem, ale teraz jak dla mnie powinnaś dostać jakieś leki!

Hanka nie smuć, ok? Nie mają lepszego kandydata! Może oni mają taką samą strategię jak ty- nie będą dzwonić od razu,żeby ci nie pokazać,że za bardzo im na tobie zależy. Żeby ci się w tyłku nie poprzewracało!

O ile pamiętam była też ekranizacja tej książki. Super !!!
Przydałoby sie przeczytac jeszcze raz , bo mało już pamiętam, ale tytuł mi utkwił w pamięci.
Wiem, że to tematyka taka zeschizowano-psychologiczna :-)

Ja też oglądam Brzydulę:-)
A kwiaty na poddaszu czytałam - strasznie dołująca książka:-( Bardzo Ciekawa, ale nie wiem czy tak do końca mi się podobała.
Podobno jest tez kolejna cześć tej ksiażki
Macie rację co do książki jest specyficzna i smutna,podobno to autentyczna historia.
Jest kilka dalszych części ale podobno nie są już tak dobre nie wiem bo nie czytałam.

hej kobietki

wpadlam tylko na chwile powiedziec co u mnie , otoz nie jest dobrze, choróbsko mnie wzieło na całego wczoraj mialam prawie 39 stopni dzis 37,7, nie wchodze tutaj dlatego ze jestem słaba i sie wypacam w łozeczku
ale nie martwcie sie o mnie, bo jestem w kontakcie telefonicznym z lekarzem rodzinnym i ginem, obydwoj narazie kazalo mi kurowac bez lekow ! a wiec walcze z chrobskiem domowymi sposabi
buziaki
Kuruj się kochana wszystkimi domowymi sposobami.Jeśli to angina to będziesz musiała wżiąść antybiotyk.Jeśli temperatura będzie wysoka to do lekarza.

zrobiłam test, ani śladu drugiej kreski.. :( czekam na @
Przykro mi:baffled:

Ja tez tak mam niestety (odkryłam to niedawno jak zaczęłam się obserwować). Mam nadzieje że to jednak nie na małpiszona u Ciebie:-(
To mamy tak samo:tak: na razie małpy nie ma ale pewnie jutro nadejdzie.

wydawało mi sie ze tempka dzis spadnie i jutro by prrzysla @ al dzis na tym samy poziomie wiec jesli jutro spadnie to w czwartek na bank @.. a jak nie spadnie jutro bo nie wiem.. pozyjemy zobaczymy.. wykresik ponizej
Ładny wykresik,pachnie mi tu fasolką.Trzymam kciuki.;-)

ale moj maz to jest jednak cham...wczoraj mu mowie ze mi sie @ spoznia..a on do mnie ze w ciazy na pewno nie jestem..pytam sie dlaczego i skad wie...a on do mnie:" Jak zaczniesz żreć ogórki kiszone na kilogramy i zagryzać je czekolada z orzechami, to bedziesz w ciazy. "
Och ci faceci,małpi rozum mają:-D

O to cudownie, ja bez kawy sobie kiepsko radzę, piję bo lubię (tak pewnie alkoholicy mówią;-)) - pędzę do sklepu zaraz! Muszę tylko ją przesypać do opakowania z kofeinową w pracy - nie chcę, żeby ktoś się domyślił:-):-D

A dzisiaj to się świetnie czuję, głowa mnie już nie boli, humor dopisuje:-):-D
Jeszcze nie mogę uwierzyć, gapię się na ten test kilka razy dziennie...
Wysypało mnie na twarzy w tamtym tygodniu więc wyglądam trochę jak nastolatka (przeczytałam gdzieś, że to przez progesteron, który się na samym początku ciąży pojawia w większych ilościach), smaruję się Sudocremem i czekam aż zejdzie:cool2:
Zero objawów, brzuszek niestety jakiś taki niepłaski ale to wina chyba wody, normalnie to bym mniej piła i zaczęłabym ćwiczyć ostro, żeby wrócił do formy ale teraz to się boję, brzuszki chyba nie wskazane:-(
Uwierzę chyba jak się do gina wybiorę w przyszłym tygodniu, martwię się trochę czy mi się uda dotrwać do 3 miesiąca (miałam duże problemy z poprzednią ciążą), dlatego nic nikomu nie mówię, mam nadzieję, że mi (a raczej "nam") się uda

ale się rozpisałam:-)
Jak milutko mi się czytało twojego posta:happy2: Ja na twoim miejscu też poszłabym wcześniej do lekarza lepiej dmuchać na zimne.Może da ci duphaston będziesz się czuła bezpieczniej.

Lilu,Kinguś Witam:-)

reklama
ja zakupiłam wczoraj mężulkowi witaminki - Salfazin i już zaczą brac wczoraj ciekawe jak sie będzie czuł mam nadzieje że go nie uczuli. Mam sie zacząć uczyć do obrony ale tak mi sie nie chce że szok.
a'isha testowałaś dziś??

Do góry