Siemacie Kobitki. Spadam do domu. W końcu:-) Dzisiaj juz na pewno do stomatolożki na 17 idę - już mnie brzuch z nerwów boli
Trzymajta się.
Do jutra
trzymaj sie kochana, zacisnij usta i badz twarda!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siemacie Kobitki. Spadam do domu. W końcu:-) Dzisiaj juz na pewno do stomatolożki na 17 idę - już mnie brzuch z nerwów boli
Trzymajta się.
Do jutra
Hanka nie smuć, ok? Nie mają lepszego kandydata! Może oni mają taką samą strategię jak ty- nie będą dzwonić od razu,żeby ci nie pokazać,że za bardzo im na tobie zależy. Żeby ci się w tyłku nie poprzewracało!
sie nie odezwali - grubasów nigdzie nie poszukuja
a do ciebie sie odezwala ta babka z tego hotelu?
boshe nic mi sie dzisiaj nie chce!! nawet pisac
jeszcze mi dioda rosnie pod nosem![]()
ja tak kupilam kilka miesiecy temu duuuuzzzza paczke bo promocja byla i se chyba zalatwilam @ a nastepne pol roku jeszcze... bezmyslnie kupilam bo staralam sie juz ale mnie cos zacmilo....Hanka, jak któraś (chyba Kinguś) nakupiła tamponów czy czegos tam na zapas to sie jej nie przydały jednakMoże tak spróbuj;-)