reklama
Zajączek81
Fanka BB :)
Hanuś... wiem że ty twarda kobita jesteś (przynajmniej chcesz taka być - ale ja myslę że troszke inaczej czasem jest). Ale jabym mogła to bym cię mocno przytuliła.... i nalała kielonka
HankaM
Hanka
a dlaczego aż 2 masz brać jaki miałaś poziom prolaktyny??
103 :-)(norma do 24)
Hanuś... wiem że ty twarda kobita jesteś (przynajmniej chcesz taka być - ale ja myslę że troszke inaczej czasem jest). Ale jabym mogła to bym cię mocno przytuliła.... i nalała kielonka![]()
Coś czuję że na przytulaniu to by sie nie skończyło

Loree
Ja robię listę rzeczy potrzebnych mi dla Kini;-)
Z taką lista chetnie pomogę- służę doświadczeniem. Jak masz jakieś pytania to wal smiało. Ja kupiłam masę zbędnych rzeczy, ale wiedziałam to dopiero wtedy jak po roku leżało nie użyte.
O widzę,że Hance nastrój powrócił! A te tabletki - no jesli po nich schudniesz to zawsze jakiś plus. I tego się trzeba trzymaćCoś czuję że na przytulaniu to by sie nie skończyło![]()

HankaM
to ja miałam 69 i mi kazał 1/2 brać imi pomogło od razu
a jak długo trzeba to cholerstwo bez przerwy brać??
Po mieiącu mam zrobić badania i wtedy zadecyduje.
Ja prolaktynę badam co miesiąc bo muszę wiedziec na jakim poziomie jest. Na BRO to ja będę do końca życia tylko ostatnio za długo brałam i musiałam odpuścić bo strasznie sobie ją obniżyłam. Teraz wracam do męk. Musi sie organizm przyzwyczaić i będzie dobrze.
Loree
Po mieiącu mam zrobić badania i wtedy zadecyduje.
Ja prolaktynę badam co miesiąc bo muszę wiedziec na jakim poziomie jest. Na BRO to ja będę do końca życia tylko ostatnio za długo brałam i musiałam odpuścić bo strasznie sobie ją obniżyłam. Teraz wracam do męk. Musi sie organizm przyzwyczaić i będzie dobrze.
No i powiało optymizmem! Tak trzymaj Hanka!
Idę położyć moje dziecko spać. Takiej to dobrze- jak za wcześnie rano wstanie to sobie to odeśpi. Cwaniak mały.
Zajączek81
UUUUUUU, się będzie działo!!! a co sobie żałować;-);-);-)103 :-)(norma do 24)
Coś czuję że na przytulaniu to by sie nie skończyło![]()
reklama
HankaM
O widzę,że Hance nastrój powrócił! A te tabletki - no jesli po nich schudniesz to zawsze jakiś plus. I tego się trzeba trzymać![]()
Nastrój to ja mam zawsze - całe życie mam pecha więc co mi innego pozostaje ak nie śmiech i dobry humor. A to że jestem realistką to druga sprawa.
Ktoś na tym forum musi być bo wszystkie to optymistki.
Dobry masz tekts - ja powinnam sobie wstawić "Boże czegoś mnie takim bykiem stworzył"
Podziel się: