reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Patrysiu
to juz w poniedziałek będziesz podgladać maleństwo ale fajnie napewno ładnie się rozwijać zaczyna i lekarz to potwierdzi

reklama
Rozbawiłaś mnie z tymi otworkami. Ja wolę chodzić do gina niż dentysty.Będzie dobrze zobaczysz dzisiaj ładny pęcherzyk zobaczysz:tak: ja zawsze jak wracam od lekarza to jestem pełna optymizmu że fasolka już nie długo się pojawi.:-)
Ja tez wole gina...ale fakt faktem do tej pory tylko do damskich ginów chodziłam. Więc trochę się czuję nieswojo. Poza tym jeszcze USG nigdy nie robiłam - żadnego nie mówią już o dowcipnym:baffled::baffled:
Ja mam nadzieje że zobaczy pęcherzyk chociaz nie będzie miał go kto zapłodnic.;-) Bo z Moim skarbem będę sie widziała dopiero w piątek po południu.
Ale będę wiedzieć czy w ogóle miewam Owulacje...

JESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIGDY TEGO NIE NADROBIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHYBA MNIE DZIŚ NOCKA PRZED KOMPEM CZEKA ŻEBY PRZECZYTAĆ TO CO NAPISAŁYŚCIE PRZEZ OSTATNIE 2 DNI :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja tez wole gina...ale fakt faktem do tej pory tylko do damskich ginów chodziłam. Więc trochę się czuję nieswojo. Poza tym jeszcze USG nigdy nie robiłam - żadnego nie mówią już o dowcipnym:baffled::baffled:
Ja mam nadzieje że zobaczy pęcherzyk chociaz nie będzie miał go kto zapłodnic.;-) Bo z Moim skarbem będę sie widziała dopiero w piątek po południu.
Ale będę wiedzieć czy w ogóle miewam Owulacje...
Kochana usg dowcipne wygladem przypomina suszarko-lokówkę:-D G powinien załozyc na to prezerwatywę a potem zagladnąc do Twoich wnetrznosci :rofl: badanie zupełnie bezbolesne,choć żel jest nieprzyjemny ;-)

Zajączku to usg nie wygląda aż tak źle ja teź jak miałam robione pierwszy raz to sie obawiałam ale jakoś przywykłam a i ja chodziłam raczej do Panów ginów wiec już przywykłam
Badaicka po wizycie jestem pozytywnie nastawiona mam zrobic hormony i dostałam clo i luteinę na wyregulowanie cyklu i ogólnie czuję ze ten lekarz mnie dobrze poprowadzi co celu jakim jest fasolka
Olesiu ja tez tak ciagle podjadałam zwłaszcza jak przed kompem siedziałam ale teraz sie ograniczam i zakupiłam sobie sok pomidorowy i jak cos to go popijam bo on jest taki sycący a i zdrowy, ale poprostu trzeba to kontrolować i już albo jeszcze do takiego podjadania kupiłam sobie wafle ryzowe i jak coś to chrupe sobie

reklama
Do góry