Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
och się rozmarzyłam - oglądam You can dance i był taniec do piosenki Stinga - uwielbiam Go![]()
och się rozmarzyłam - oglądam You can dance i był taniec do piosenki Stinga - uwielbiam Go![]()
to teraz Kropeczko wypróbuj tą piankę i powiedz jak sie tobie sprawuje.
.
kaprysia oberwała od kogos na forum ale nie pamietam od kogo, sasiadka chyba by sie nie odwazyla
u mnie z praca cisza, jezdze z cv ale przede wszystkim magisterka jest najwazniejsza - obrona w ostatnim tygodniu czerwca..
jak @? ano nie ma jej
Mój M mówi że L-Karnityna jest na odchudzanie;-)
Jak ja się cieszę że mój nie ogląda żadnych sportów:-)u mnie TV zajęte..finał ekstraklasy..
Dzięki bardzo dziewczyny!
Wikulaa-dzięki - trzymam kciukaski-kiedy sikasz testa?
Zaniepokojona-kuruj sie slonce!!! Gdzies Ty sie tak załawtila???przytulam mocno!
Martynko-przytulam kochanie mocno...mam nadzieje, ze to IUI teraz juz nie zakonczy sie @ ale II na tesciku!!!
Karolade....zeby @ nie przyszla, zeby nie przyszla...bede powtarzala jak mantre...musi sie udac!
Hanka-moze baba dalej trzepie kandydatow...czekaj cierpliwie!
Olesia33-faknie ze jestes kochana z nami! Co to za wysilki robisz fizyczne???
KAPRYCHA OBERWALA???? OD SASIADKI???? JEZU_CO SIE STALO???
Olu-a Ty jak tam? Dali znac z robotą??? jak @?
No to bedzie jazda!
OluPM ale masz z tym mężem ciagle jakiś mecz ogląda ja to pod tym wzgledem to mam dobrze bo mój nie lubi pilki nożnej ogladać jakiś inny jest za to ja czasem nie pogardzę jakimś dobrym meczem ale to raczej Liga mistrzów musi być albo mistrzostwa jakieś
a napisać pracę się postaram:-) dzięki, że we mnie wierzycie:-)