Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a wszystkie baby poszły spać, no prawie wszystkiemnie ostatnio lekarka kazała jeść suchą skórkę od chleba, ściąga ten nalot najlepiej, można też pić zimne picie dużymi haustami to się spłucze (chleb lepiej działa - boli, ale ściąga ten nalot najlepiej)tak Kropeczko chorubsko mnie bierze od wczoraj boli mnie gardło a dziś się pojawił biały nalot na migdałkach właśnie sobie pije mleczko z czosnkiem
nie przyjdzie wredna @, nie przyjdzieJa też już uciekam do łóżeczka, mecz zaraz się kończy..Ja poczytam książeczkę.
Kładę się z nadzieją na brak @ dziś w nocy, i jutro...i przez kolejne 9 miesięcy..
Dziubasku ja poszłam w 5 tygodniu i juz serduszko biło więc idź śmiałoDobry Wieczorek, ja się dopiero teraz doczołgałam przed monitor a zmęczona jestem okropniea wszystkie baby poszły spać, no prawie wszystkie
mam pytanko, jestem na początku 5tego, gin jeszcze nic nie zobaczy na usg?
trzeba poczekać do 6tego czy ryzykować?

Powinnam gdzieś mieć usg z tej wizyty to jutro wrzucę tu na forumZa nie ma coNaprawdę? O matko no to jutro się umawiam, momentami kiepsko się czuję - jest mi całymi dniami przeraźliwie zimno, mam dreszcze i boli mnie głowa więc chciałabym porozmawiać z ginem na ten temat. Z drugiej strony chciałabym iść i już coś zobaczyć, nie czuję się bardzo źle, można wytrzymać i mogę poczekać, no ale jak jest szansa, że zobaczy coś to dzwonię jutro i spróbuję się umówić.
Dzięki Badaicka![]()
Słoneczko
teraz w wekend mam zajecia i musze pokazać moje wypociny promotorowi
Dobry Wieczorek, ja się dopiero teraz doczołgałam przed monitor a zmęczona jestem okropniea wszystkie baby poszły spać, no prawie wszystkie
mnie ostatnio lekarka kazała jeść suchą skórkę od chleba, ściąga ten nalot najlepiej, można też pić zimne picie dużymi haustami to się spłucze (chleb lepiej działa - boli, ale ściąga ten nalot najlepiej)
nie przyjdzie wredna @, nie przyjdzie
mam pytanko, jestem na początku 5tego, gin jeszcze nic nie zobaczy na usg?
trzeba poczekać do 6tego czy ryzykować?
Dziubasku ja poszłam w 5 tygodniu i juz serduszko biło więc idź śmiałoPowinnam gdzieś mieć usg z tej wizyty to jutro wrzucę tu na forum
Witam
Wredna @ dzisiaj się pojawiła
Czułam że tak będzie kurna.
No nic nowy cykl nowe starania ale już powoli mam dosyć![]()