reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam sie! ja na 2 minutki bo zbieram sie do tesciow...tak bardzo i sie nie chce jechac...no ale obiecalama....w dodatku kolano mnie parzy i nie najlepiej sie ma od wtorkowego szalenstwa w korkach w Krakowie....ale coz...mus jest mus.

Kingus-Martynko-wyslalam was na priva zapytanie-bede wdzieczna za odpowiedzi.

Czy ktos jeszcze dawal męzowi Lkarnityne na zolnierzyki??? Zaznaczam, ze moj M nie potrzebuje sie odchudzic...?

Milego dnia wam zycze...posiedzialabym dluzej ale musze sie zbierac....
Pa!!!

KarolaDe-bardzo mocno przytulam słoneczko!!!! trzymaj sie dzielnie z tą wredna @ i byle do owulacji a wtedy fiku miku i sie uda!

Witam sie! ja na 2 minutki bo zbieram sie do tesciow...tak bardzo i sie nie chce jechac...no ale obiecalama....w dodatku kolano mnie parzy i nie najlepiej sie ma od wtorkowego szalenstwa w korkach w Krakowie....ale coz...mus jest mus.

Kingus-Martynko-wyslalam was na priva zapytanie-bede wdzieczna za odpowiedzi.

Czy ktos jeszcze dawal męzowi Lkarnityne na zolnierzyki??? Zaznaczam, ze moj M nie potrzebuje sie odchudzic...?

Milego dnia wam zycze...posiedzialabym dluzej ale musze sie zbierac....
Pa!!!

KarolaDe-bardzo mocno przytulam słoneczko!!!! trzymaj sie dzielnie z tą wredna @ i byle do owulacji a wtedy fiku miku i sie uda!

trzymaj się cieplusio kropeczko i dbaj o siebie i odezwij się koniecznie jak dotrzesz juz do mezusia i sie nim troche nacieszysz...

mnie ostatnio lekarka kazała jeść suchą skórkę od chleba, ściąga ten nalot najlepiej, można też pić zimne picie dużymi haustami to się spłucze (chleb lepiej działa - boli, ale ściąga ten nalot najlepiej)
o tym to nie słyszałam to musze spróbować moze pomoze
a ty sie kuruj i idz do gina porozmawiać chociazby o tej chorobie czy maleństwu nie zaszkodzi

buziaczki dla wszytskich bez wyjatku;-)
dziekuje za buziaczki
Witam
Wredna @ dzisiaj się pojawiła:angry:
Czułam że tak będzie kurna.
No nic nowy cykl nowe starania ale już powoli mam dosyć:no:
przytulam mocno Karola i głowa do góry musi sie udać następnym razem :tak::tak:
ja jestem, ale chyba czymś się przytrułam bo biegam do łazienki jak dzika..
no zatruła sie
@ nie ma??
to fasolka jest i daje o sobie znać :tak::tak::-):-)

reklama
Do góry