Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

hmmm nie wiedziałam ze tak to sie mahahaha - jak Ty znosisz to, że ja jak piszę to za długo trzymam "alt" i mi np. wychodzi żę zamiast że;-)
Dobrze, że masz mdłości - będzie inteligentne dziecko![]()
kochana...a rzygaj na zdrowiesama wiesz że w ciąży to dobry objaw
:-)
cieszę się że już dochodzisz do siebie
czuje to samo co Ty !Dziekuje kochane za wsparcie ale ja i tak będe niespokojna aż mi ginekolog nie zrobi usg![]()
Nosh i w co ja sie wkopalamPowiem Wam, ze o laskach kotrych nie lubie mam najwiecej. Tych ktore lubie mam zazwyczaj krotko. O Tobie tez mam niestety malo : "Slodziak, raczej nie robi duzo bledow ort (
jak szczerze to szczerze- mam jazde na tym punkcie/ ale sama tez czasem strzelam mega byki *). Luzik"
* ostatnio do mojej mamy na skypie walnelam "KtUry", moja mama sie pyta " ej przeciez Ty juz jestes analfabetka wtorna, moze wroc do polskiej podstawowki na miesiac czy dwa", hihihi. No wlasnie, bo tak mam przez matke!!!
am sory...a wyjasni mi w ogole ktos kto to jest ktosiowa? bo mnie chyba jeszcze na forum nie bylo..
wino mi się skończyło - M mi pomógł i nie ma już buteleczki - jak myślicie - otwierać nowe?
Mnie rano mdliło dlatego na obiad zjadłam tylko zupe mleczną ale teraz znowu apetyt wróciła tak ogólnie to nie mam tak źle z mdłościami a wymiotów wogóle i tu się troche martwie bo wiem że jest tak że mają niektóre a niektóre nie ale wiem że jak są te mdłóści wymioty to jest oznaka że zarodek dobrze się rozwija itp.co boje się że u mnie coś nie tak jest:-(nie mogę się doczekać wtorku chce już zobaczyć usłyszeć czy z moją kochaną fasoką wszystko wporządku
![]()
milo to slyszec.. jak nie mam pewnosci jak sie jakies slowo pisze to wrzucam w google.. zawsze poprawi
a prop Ciebie i Hanki.. jak tutaj przyszlam.. bałam sie udzielac ze wzgledu na Was.. w senie wy takie rozgadane i w goole.. czytalam strona za strona z pytaniem zacytowala mnie ktora.. -ooo tak.. -uff ulżylo..
Patrysia ale pamietasz że obiecałaś zdjęciuszko???![]()
ale odrazu powiem że w środe erano bo mam we wtorek ale na 17 co potem jeszcze u mamy bedziemy i potem jeszcze 40 kilometrów do domciu co dam w środe rano
Tyyy one to jakies chyba dyktatorki.. uwaga wale literówki.. bo zaczyna działać piwko.. w każdym razie zawsze po czwartym mi było fajnie a teraz już dwa starczą..
Nektarynko ja tez tak miałam!
Cholera, teraz przez Kaprychę to mam jeszcze większą jazdę z tymi błędami! Po co się odzywała,że zwraca na to uwagę?
Tyyy one to jakies chyba dyktatorki.. uwaga wale literówki.. bo zaczyna działać piwko.. w każdym razie zawsze po czwartym mi było fajnie a teraz już dwa starczą..