Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzę, że komuś tu się chodzić nie chce;-):-)
;-)
:-) uwielbia gotować, ja to mam dobrze

kochane gdyby taki wątek był to bym się dopisała....:-)
dziewczyny trzymam za was kciuki
dajcie znac jutro .....
oby wiadomości były dobre
Dobranoc
WItajcie dziewczyny - mam 26 lat i zaczeliśmy z męzem jakieś 2 miesiące temu starania o kruszynkę. Mam nadzieję, ze się uda![]()

Kochana to odżywiasz się wręcz przepisowo według tej mojej dietyCo do dietki,to ja nie potrafie byc na takiej,co mam wypisane,ze dzis na sniadanie to,a na klacje to.Ja sobie robie indywidualna diete,unikam pieczywa,makaronow,ziemniakow i slodyczy,a reszte komponuje wg uznania,jem duzo bialego miesa i warzyw,unikam kalorycznych owocow np.bananow na kolacje i smazonego,jem 5 posilkow dziennie i pije duzo wody.To wystarcza.

SUPER!!!!!No właśnie, jak tam efekty dietkowania?? Ja cały czas się oszczędzałam z jedzeniem ale jak M. wraca to nie da sięWczoraj robiłam dewolaje z masełkiem, młode ziemniaczki pieczone, sosik czosnkowy i jedyną zdrową rzecz - sałatę z papryką(wszędzie ją będę wciskać:-)) i jogurtem. Do tego wino i na drugi (;-)) deser sernik. A wszystko ok 20 wieczorem
Całe szczęście że człowiek trochę to spalił ( na spacerze i w ogóle;-))[/QUOT]
Zajączku wprawdzie ważę się w poniedziałki ale specjalnie for you stanęłam na wadze-od 1 maja z 79 kg schudłam do 73 w tej chwili
Obym nadal chudła ok 1 kg na tydzień to będzie super
No super masz kochanaBo ja mały leniuszek jestem;-)
Dobra zmykam na chwilkę do sklepu bo M będzie robił dziś mielone jak wróci:-) uwielbia gotować, ja to mam dobrze
mój za to piecze bo ja do tego to kaleka jestem
Momo faszerowania sie lekami GRATULUJE, ja to mam od zawsze popierdzielone cyklePowiem wam że odkąd biorę te wszystkie leki (clo,pregnyl i od już zeszłego cykl duphaston) to normalnie @ mam równo co 30 dni... wszystko mi się ładnie uregulowało...
Brzuch mnie napieprza ale dam radę bo teraz musi się udać!!!!
Dziękuję wam za słowa wsparcia!
dzisiaj np mam 18 dc a czułam że mam owulkę
i tylko dzięki tym bolesnym owulkom mam Córe bo inaczej to kicha