reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A u mnie w ogrodku rzodkieweczka zaczyna rosnac, kabaczek, cebulka i salata. Juz sie nie moge doczekac tych moich swiezynek...

Jak tam was wieczor uplywa ?

ps. ale mnie tylek boli od siodelka w rowerze :zawstydzona/y:

Rozpusta na maxa. A wy sie do mnie wpraszacie u ciebie w salonie do dobre pole namiotowe można zorganizować:-D;-)
Ano...na rowerze kurna zaczne wkrotce jezdzic dookola pokoju :-) I was jak sledzie mozna wsie poukladac w salonie hehe

A TY Hanka - jak tma nowa robota ? Sie w sensie podoba ? Szybko Cie promuja kobieto jak sie dobrze zakrecisz.

hej dziołchy robię se przerwę w pisaniu a raczej w dzierganiu pracki a widzę ze i temat podobny poruszata! :-) to ja sie tylko tu widzę wybijam z inzynierem! :confused::sorry2: i z terminem wskakuje na 19 czerwca tzn obrony! o ile promotor będzie tak łaskaw! :dry: mam zamiar w przyszlym tyg cala pracke oddac! :-) (obym nie zapeszyla)
a tak na marginesie @ nie mam nadal! :sorry2: a ze dzisiaj tempe mialam zaklocona to nie wiem jaka byla! :cool2:
Kinguś super ze wsio ok!!! a zurawinka to na co ??? jakies zapalonko pecheza sie przyplatalo?

Na relax - ostatnio mają niezle skecze

[video=youtube;2SimWJTXD0U]http://www.youtube.com/watch?v=2SimWJTXD0U[/video]

reklama
Lolitko - ja nie mam własnego ogródka ale uwielbiam takie świeżutkie warzywka - właśnie dziś kupiłam rzodkiewkę i bakłażana:tak:
a taka własna sałatka - cud, miód i ozreszki jak to mówi Zajączek;-)
ja zawsze przywoże takie świeżynki od babci z działki:-)

ja zaraz pewnie Was opuszczę bo M właśnie wrócił z pracy

Do góry