Jestem już
Z dzidzią ok, serduszko bije 140 uderzeń, szyjka zamknięta.
Mam brać tabletki z żurawiny i provag.
Kinguś super, że wszystko ok

Kinia zdrowo rośnie:-)
OlaPM - gdzieś Ty

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem już
Uwielbiam toNa relax - ostatnio mają niezle skecze
jak sie ciesze że wszystko w porządku zresztą jakby miało być inaczejJestem już
zrób sobie kobito przerwe należy ci sięhej dziołchy robię se przerwę w pisaniu a raczej w dzierganiu pracki a widzę ze i temat podobny poruszata! :-) to ja sie tylko tu widzę wybijam z inzynierem!i z terminem wskakuje na 19 czerwca tzn obrony! o ile promotor będzie tak łaskaw!
mam zamiar w przyszlym tyg cala pracke oddac! :-) (obym nie zapeszyla)
a tak na marginesie @ nie mam nadal!a ze dzisiaj tempe mialam zaklocona to nie wiem jaka byla!
Kinguś super ze wsio ok!!! a zurawinka to na co ??? jakies zapalonko pecheza sie przyplatalo?
Bo coś tam z wydzieliną mogłoby być lepiej a żurawinka tak na wszelki wypadek żeby wspomóc układ moczowy.jak sie ciesze że wszystko w porządku zresztą jakby miało być inaczej
a ta żurawina i provag to na co ??