badaicka
Paulusia i Filipek
Kropeczko Słoneczko alez Ty masz przystojnego brata...................
;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uwielbiam kubusia puchatka jestem jego wielka fanką :-d:-d:-da to tak na miłą nockę i słodkie sny :
puchatku?
-tak prosiaczku?
-nic- powiedział prosiaczek biorąc puchatka za łapkę - chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
w lubinie sie urodzilam i tam chodzilam do 4 klasy podstawowki......tez mam tam rodzinke jeszcze i jakies 170km.
ja tez ale ja ubóstwiam prosiaczkauwielbiam kubusia puchatka jestem jego wielka fanką :-d:-d:-d
Och ja też ubóstwiam Prosiaczka,zwłaszcza wtedy kiedy jest taki nieporadnyo prosze jaki ten swiat małyzawszze mi sie lubin podobal, a juz wieki tam nie bylam!
ja tez ale ja ubóstwiam prosiaczkajak widac zreszta w moim avatarku niezmiennym od ponad roku
![]()
ja tez hehe, kiedys cos tam zbieralam z prosiaczkiem, a to podusie mam z prosiaczkiem,a to maskotke albo przy okienku wisi mi maly prosiaczekOch ja też ubóstwiam Prosiaczka,zwłaszcza wtedy kiedy jest taki nieporadny;-)