reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

czesc! wpadlam sie przywitac i napisac ze wlasnie czekam na okres ma byc jutro gora po jutrze...a potem zaczynam zabawe z testami owulacyjnumi i wspomagawczo clo...zostaly 2 miesiace do inseminacji wiec mam ochote troszke poszalec...trzymajcie kciuki,buziole dla Wszystkich!!!!!

reklama
Jestem już :tak:
Z dzidzią ok, serduszko bije 140 uderzeń, szyjka zamknięta.
Mam brać tabletki z żurawiny i provag.

Super , że z dzidzią wszystko okey. !!!

Bo coś tam z wydzieliną mogłoby być lepiej a żurawinka tak na wszelki wypadek żeby wspomóc układ moczowy.
Ginka mówiła, że organizm nie może utrzymać odpowiedniej flory i trzeba mu pomóc.

Hmmm a mi sie właśnie jakaś paskuda przypałętała, jakieś zapalenie, swędzi jak cholera, a wizyta dopiero w następną środę.
Co mogę w aptece na to kupić bez recepty ???????

Witam
Już po wizycie i po wielkim płaczu. Mogę napisać co mi powiedzieli.
W ciąży nie jestem. Mam torbiel krwotoczną na jednym z jajników, która spowodowana jest niepęknięciem pęcherzyka. Powinna się sama wchłonąć.Endometrium jest tuż przedokresowe.
Mam czekać na pojawienie się @. Darowałam sobie luteinę.

To tyle. Narazie chyba odpuszczę sobie pisanie..Postaram się Was podczytywać i być na bieżąco z tym co się u was dzieje.

Dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo.

Ojoj tylko proszę nie zamartwiaj się zabardzo...

O ekspresie cisnieniowym to ja sobie mogę pomarzyć :-( mój pije tylko sypana i juz !!!:-( Chociaz moze kiedys ja wrócę do pracy.....to kupie sobie sama a co mnie się tez coś należy,nie?!:-D:tak:;-)
to masz taką sytuację jak ja mój M też tylko sypana preferuje a mama moja raczej też ale jest skłonna skusić sie na taka z ekspresu, ale muszę go sobie najpierw zakupić a wczoraj jednak nie zamówiłam muszę jeszcze pooglądać inne firmy. :tak:
ja tez tak mam juz teraz, utozsamiam was z wami samymi i jest fajnie:-)
!
ja wolę jak wiem jak która wygląda bo pisząc do niej to mam przed oczami jej twarzyczkę :-):tak:
A prosze bardzo
Magdalena Sałata
Gotartów/ Kluczbork
ja też mogę zaprosić??;-):-):-):-)
czesc! wpadlam sie przywitac i napisac ze wlasnie czekam na okres ma byc jutro gora po jutrze...a potem zaczynam zabawe z testami owulacyjnumi i wspomagawczo clo...zostaly 2 miesiace do inseminacji wiec mam ochote troszke poszalec...trzymajcie kciuki,buziole dla Wszystkich!!!!!
3mam kciuki żeby jednak @ nie przyszła!! :tak::tak:
Hmmm a mi sie właśnie jakaś paskuda przypałętała, jakieś zapalenie, swędzi jak cholera, a wizyta dopiero w następną środę.
.
Olica ja ci nie pomogę bo nie wiem co mozna bez recepty jak się jest w ciaży
a jak sie czujesz wogóle??

Doberek! :-)
Witam
Już po wizycie i po wielkim płaczu. Mogę napisać co mi powiedzieli.
W ciąży nie jestem. Mam torbiel krwotoczną na jednym z jajników, która spowodowana jest niepęknięciem pęcherzyka. Powinna się sama wchłonąć.Endometrium jest tuż przedokresowe.
Mam czekać na pojawienie się @. Darowałam sobie luteinę.
To tyle. Narazie chyba odpuszczę sobie pisanie..Postaram się Was podczytywać i być na bieżąco z tym co się u was dzieje.
Dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo.
:sorry2: przytulam kochana mocno!!! nie sie cholerstwo szybko wchlonie @ przylezie i do dziela! :sorry2: zagladaj do nas!
Nektaryna ja cie mam????? Chyba nie!!!!!!!! Nie bądź dzikus.
A i popaprańcu Kaprycha też możesz mła zaprosić.
Ja już się zgubiłam, kto jest kto.:sorry2:
ja juz dawno sie zgubilam kto jest kto z nk a z BB kojaze moze tak na 100% z 5 dziewuszek! a ciebie to ja mam?????:confused:
A prosze bardzo
Magdalena Sałata
Gotartów/ Kluczbork
to i ja zaraz cie nawiedze na nk :-)
ja tam kciuki trzymam zeby @ nie przyszla! :-D:-D:-D
przede wszystkim plyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym polecam LACTACYD FEMINA :-) od kad uzywam nic sie nie przyplatało! a i spytaj sie w aptece o Clotrimazolum w masci jest bez recepty i sądze ze w ciązy można ale dopytaj sie mgr w aptece! :sorry2:

WITAJCIE KOCHANE:-)
Nie było mnie ostatnio na forum i nie będzie przez najbliższe dni:-(niestety moje obawy o ciąże się potwierdziły w niedziele zaczęłam plamić dobrze że M był przy mnie co odrazu zadzwonił do mojego ginekologa i powiedział mu że jeżeli plamienie było jedno i potem jest spokój to mam w poniedziałek do niego przyjechać(w niedziele nie mógł bo kończył remont w gabinecie)a gdyby zaczęła krwawić dużo nieustannie to do szpitala no więc tak patrzeliśmy co chwile na majtki czy są czyste i było ok to jechaliśmy wczoraj do gina i okazało się że moja ciąża jest zagrożona:-:)-:)-(ale jest fasolka na swoim miejscu co ginekolog powiedział że będziemy ratować ciąże tak się ucieszyłam tak więc mam dupohstan i folik taki inny specjalny do brania razem z duphostanem no i w nagłym przypatku mocnego bólu brzucha no-spa co tak dlatego nie mogę z wami tu być bo gin powiedział że mam przez najbliższe minimum 3 dni leżeć jedyne co wstac to do podmycia się do kibelka lub coś zjeść tak więc cały czas leże:-(

Wszystkim zafasokowanym gratulacje wielkie a tym co się staraja życze cyklu owocnego i niepoddawajcie się ja wierze że moja fasolinka będzie ze mną przez cały czas że wytrzyma do 9 miesiąca:tak:buziaki wielkie:tak:

A to jest zdjątko mojego maleństwa:-)szósty tydzień:-)

ja wolę jak wiem jak która wygląda bo pisząc do niej to mam przed oczami jej twarzyczkę :-):tak:

Ja też tak mam , że widzę twarz odpisując na posty :-)
Ale przyznaję się bez bicia..... , że mimo, że mam już was trochę na N-K to i tak niektórych nie mogę skojarzyć (nazwiska z nickiem, ani twarzy z nickiem).
Ciągle się mylę :-(

Czuję się ogólnie bardzo dobrze-dziękuję.
Czasem coś brzuch zakłuje jak na okres, albo mam wrażenie , że mam mięśnie brzucha naderwane jak po ćwiczeniach gimnastycznych :-)

Tylko teraz to zapalenie mnie dopadło i mam ochotę się tam rozdrapać na amen :-)

ja juz dawno sie zgubilam kto jest kto z nk a z BB kojaze moze tak na 100% z 5 dziewuszek! a ciebie to ja mam?????:confused:

przede wszystkim plyn do higieny intymnej z kwasem mlekowym polecam LACTACYD FEMINA :-) od kad uzywam nic sie nie przyplatało! a i spytaj sie w aptece o Clotrimazolum w masci jest bez recepty i sądze ze w ciązy można ale dopytaj sie mgr w aptece! :sorry2:

Ufff czyli jestem normalna z tą N-K, albo inaczej ! dobrze, że jest jeszcze ktoś taki nienormalny jak ja :-D
Uspokoiłaś mnie hehe.

Pójdę do apteki coś sobie zakupić, bo się wścieknę, a Lactacyd używałam już nawet przed ciążą.
Faktycznie jest super !!! Ale chyba w ciąży trzeba wspomóc się czymś mocniejszym. Coś wykombinuję.

to masz taką sytuację jak ja mój M też tylko sypana preferuje a mama moja raczej też ale jest skłonna skusić sie na taka z ekspresu, ale muszę go sobie najpierw zakupić a wczoraj jednak nie zamówiłam muszę jeszcze pooglądać inne firmy. :tak:
Spoko Ekspres nie zając nie ucieknie :-D na Allegro lepiej sie rozglądnac niz potem załować,ze trafiło sie na kogos nieuczciwego
:-D:-D:-D
ja też mogę zaprosić??;-):-):-):-)
Pewnie,ze tak-podałam dane więc jesli któraś ma ochote to prosze bardzo;-)
3mam kciuki żeby jednak @ nie przyszła!! :tak::tak:

Tantum Rosa też jest dobra na takie stany zapalne :tak:

to i ja zaraz cie nawiedze na nk :-)
DZIEŃDOBEREK :-D
Widziałam widziałam zaproszenie zaakceptowalam :tak:;-)

WITAJCIE KOCHANE:-)
Nie było mnie ostatnio na forum i nie będzie przez najbliższe dni:-(niestety moje obawy o ciąże się potwierdziły w niedziele zaczęłam plamić dobrze że M był przy mnie co odrazu zadzwonił do mojego ginekologa i powiedział mu że jeżeli plamienie było jedno i potem jest spokój to mam w poniedziałek do niego przyjechać(w niedziele nie mógł bo kończył remont w gabinecie)a gdyby zaczęła krwawić dużo nieustannie to do szpitala no więc tak patrzeliśmy co chwile na majtki czy są czyste i było ok to jechaliśmy wczoraj do gina i okazało się że moja ciąża jest zagrożona:-:)-:)-(ale jest fasolka na swoim miejscu co ginekolog powiedział że będziemy ratować ciąże tak się ucieszyłam tak więc mam dupohstan i folik taki inny specjalny do brania razem z duphostanem no i w nagłym przypatku mocnego bólu brzucha no-spa co tak dlatego nie mogę z wami tu być bo gin powiedział że mam przez najbliższe minimum 3 dni leżeć jedyne co wstac to do podmycia się do kibelka lub coś zjeść tak więc cały czas leże:-(

Wszystkim zafasokowanym gratulacje wielkie a tym co się staraja życze cyklu owocnego i niepoddawajcie się ja wierze że moja fasolinka będzie ze mną przez cały czas że wytrzyma do 9 miesiąca:tak:buziaki wielkie:tak:

A to jest zdjątko mojego maleństwa:-)szósty tydzień:-)
Oj Patrysiu :-( przykro mi,ze tak się dzieje ale słuchaj zaleceń lekarza i skoro on mówi,ze dacie radę to tak bedzie :tak:
Leż, odpoczywaj i mysł pozytywnie

reklama
Dzień dobry laseczki! Tutaj mnie jeszcze nie było, ale może mi pomożecie.
:biggrin2:
Obudziłam się dzisiaj z dziwną obawą, bo za czasów buzujących we mnie hormonów ;-) wzięłam tak ze 3 razy w ciągu ok. trzech lat tabletki 72 h po stosunku Postinor i tak zaczynam myśleć, czy to mi czegoś nie namieszało? Szukałam w internecie, nic ciekawego nie odnalazłam oprócz komentarza jakiejś dziewczyny, że to straszna wyniszczająca bomba dla organizmu :-(...wtedy się o tym nie myślało... :wściekła/y:

Co o tym myślicie? Brała może też któraś z was ten postinor i pytała lekarza o wpływ?
Kurcze, ale się nakręciłam...

Do góry