Dzien Doberek!
Nie ma to jak krazowniki nad glowa od samego rana...niech szlag trafi to lotniskoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Głowa mi teraz puchnie i spac nadal mi sie chce....uffffff
A Wy jak tam dzis spalyscie?
Kropeczko Słoneczko alez Ty masz przystojnego brata...................
;-)
?????a skad Ty mojego brata znaaaaaasz??????;-):-);-)
Puchatku?
-Tak Prosiaczku?
-Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, że jesteś...
Suuuuper! Ja uwielbiam ta parke! Nawet teraz mam len z zurawinka w kubeczku z kubusiem i prosiaczkiem, na ktorym jest napis....Moj Ty misiaczku słodki:-) :-)
o prosze jaki ten swiat mały

zawszze mi sie lubin podobal, a juz wieki tam nie bylam!
A ja nigdy......:-(
czesc! wpadlam sie przywitac i napisac ze wlasnie czekam na okres ma byc jutro gora po jutrze...a potem zaczynam zabawe z testami owulacyjnumi i wspomagawczo clo...zostaly 2 miesiace do inseminacji wiec mam ochote troszke poszalec...trzymajcie kciuki,buziole dla Wszystkich!!!!!
Witaj Romcia! Kochanie zaciskamy kciuki, nic sienie martw-na nas mozesz liczyc!!!
Moze jednak sie uda i @ sie nie pojawi za kilka dni ani przez najblizsze 9 mcy;-)
Hmmm a mi sie właśnie jakaś paskuda przypałętała, jakieś zapalenie, swędzi jak cholera, a wizyta dopiero w następną środę.
Co mogę w aptece na to kupić bez recepty ???????
...
Olica-kochanie-koniecznie pij zurawinke, albo gryzc suszona, albo kup preparat w aptece-to odkaża drogi moczowe...a suszona-wybiela tez ząbki...samo zdrowie:-)
A oprocz tego przydaloby sie cos z bakteriami kw mlekowego-zapytaj w aptece o bezpieczne globulki itp...moze lactovaginal-wiem ze jest dobry, ale nie jestem pewna czy bezpieczny w ciazy...
ale muszę go sobie najpierw zakupić a wczoraj jednak nie zamówiłam muszę jeszcze pooglądać inne firmy.

??
Witaj Bernadko! jak po burzy...byla w koncu czy nie?
Ekspres-kup, kup, kup...namawiam....
Hej Eve! jak minela nocka? jak Maz????
Opowiedzialam swojemu o tej boleriozie, o podejrzeniu i normalnie moj chlop nie mogl w to uwierzyc...zerszta to naprawde niewiarygodne ze tak lekarze traktuja pacjenta z bolem....
Kiedy maz robi te badania????
Nie było mnie ostatnio na forum i nie będzie przez najbliższe dni:-(niestety moje obawy o ciąże się potwierdziły w niedziele zaczęłam plamić ...
A to jest zdjątko mojego maleństwa:-)szósty tydzień:-)
Patrysiu-sliczna fasolka!!!!!!!!!!!!!
Jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze, tylko musisz sluchac zalecen lekarza, jak kazal lezec-leż i ani nie drgaj! Dobrze ze poszlas do niego, masz teraz leki, wzmocnia fasolke i wszystko sie unormuje-duzo zdroweczka kochanie!!!!!!!
Dzień dobry laseczki! Tutaj mnie jeszcze nie było, ale może mi pomożecie.

Obudziłam się dzisiaj z dziwną obawą, bo za czasów buzujących we mnie hormonów ;-) wzięłam tak ze 3 razy w ciągu ok. trzech lat tabletki 72 h po stosunku Postinor i tak zaczynam myśleć, czy to mi czegoś nie namieszało? Szukałam w internecie, nic ciekawego nie odnalazłam oprócz komentarza jakiejś dziewczyny, że to straszna wyniszczająca bomba dla organizmu :-(...wtedy się o tym nie myślało...
Co o tym myślicie? Brała może też któraś z was ten postinor i pytała lekarza o wpływ?
Kurcze, ale się nakręciłam...
Witaj!
Sonita-a czy Ty teraz starasz sie o maluszka i masz jakies klopoty z zajsciem w ciaze? czy poprostu martwisz sie na wyrost, na kiedys?
moim zdaniem 3 tabletki na 3 lata to nie jest jakas tragedia. oczywiscie najlepiej ich unikac, ale nie sadze by az tak namieszalo ci to w organizmie jak ci ta dziewczyna napisala...nie boj sie nic. Gdybys wziela 3 w ciagu 3 kolejnych m-cy to pewnie tak, ale w ciagu 3 lat to organzi mial czas sie oczyscic i wrocic do normalnego rytmu... a zaburzenia hormonalne zdarzaja sie i bez przyjmowania ostinoru...wiec spokojnie, nie martw sie!
Hello babeczki wpadlam ponarzekac standardowo na polska sluzbe zdrowia
Paranoja Kroptusiu, paranoja...ja bym chyba tam taka afere zrobila, ze hy sie szami nakryli......ale sie wkurzylam...........